Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Grupul VW plaseaza catre Skoda responsabilitatea pentru motoarele TSI

Skoda a declarat ca va dezvolta motoare mai puternice si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii mai scazute pentru marcile mama ale Grupului VW, inclusiv VW, Audi si Cupra.



Sursa: skoda-storyboard.com


Pe masura ce Grupul Volkswagen isi accentueaza accentul pe masinile electrice cu baterii, producatorul auto a dat responsabilitatea marcii Skoda pentru dezvoltarea viitoare a motoarelor cu combustie interna din seria EA 211 ale grupului.


Motoarele vor alimenta 50 de linii de modele din sapte marci ale Grupului VW, inclusiv VW, Audi si Cupra.


De obicei, lui Skoda i se incredinteaza responsabilitatea de grup pentru tehnologiile auto mai vechi sau pentru cele axate pe pietele emergente constiente de costuri. De exemplu, marca se ocupa de dezvoltarea franelor cu tambur, precum si a platformei pentru masini mici MQB A0, care vizeaza India si Asia de Sud-Est.


In prezent, Skoda supravegheaza dezvoltarea versiunilor MPI aspirate natural ale gamei EA 211, dar acum va fi responsabila si pentru versiunile TSI cu turbo.


Versiunile EA 211 TSI sunt disponibile in formate cu trei si patru cilindri si au dimensiuni cuprinse intre 1,0 litri si 1,6 litri. Sunt utilizate in modelele mild-hybrid, plug-in hybrid si neelectrificate si sunt montate in cea mai mare parte a masinilor Grupului VW vandute in Europa.


Skoda a declarat ca dezvoltatorii sai vor continua sa imbunatateasca si sa adapteze motoarele la nevoile si reglementarile a zeci de piete globale.


Sursa: supersprint.com


„Scopul este de a dezvolta motoare si mai puternice si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu emisii mai mici, cu accent pe fiabilitatea maxima”, a spus marca.


Skoda a inceput productia de motoare de tip MPI de 1,0 litri din seria EA 211 in 2012, la sediul sau din Mlada Boleslav, Republica Ceha. La scurt timp dupa aceea, marca a fost pusa responsabila de dezvoltarea completa a unitatilor de putere MPI pentru VW Group.


Skoda a dezvoltat 1.2 HTP cu trei cilindri EA 111, precursorul lui EA 211, care a fost instalat in 3,5 milioane de masini ale Grupului VW in 15 ani de productie.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA