Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Rolls-Royce spune ca va pune pe lista neagra clientii care revand Spectre EV

Spectre este atat de popular incat Rolls-Royce analizeaza deja nevoia de a creste productia.



Sursa: ev-database.org


Rolls-Royce a optimizat aerodinamica pe Spectre iar in consecinta grila este mai lata. Brandul de ultralux spune ca oricine este prins ca revinde primul sau vehicul complet electric, Spectre, pentru profit, va fi interzis pe viata.


„Ei trec imediat pe o lista neagra si asta este nu veti mai avea niciodata sansa de a achizitiona din nou”, a declarat CEO-ul Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, pentru revista Car Dealer.


Livrarile lui Spectre, care costa aproximativ 350.000 de lire sterline (450.000 USD) si are o autonomie de 320 mile (520 km), sunt programate sa inceapa in al patrulea trimestru. Coupe-ul electric aerodinamic a strans atat de multe comenzi incat Muller-Otvos vorbeste deja despre necesitatea cresterii productiei.


El a comparat avantajul de a fi vazut intr-un Spectre, care va fi primul EV de la orice marca de ultralux, cu cel de a purta primul iPhone Apple in 2007.


Sursa: topgear.com


Oricine doreste sa plaseze o comanda pentru masina trebuie sa treaca printr-un proces detaliat de verificare cu Rolls-Royce, a spus CEO-ul, adaugand ca 40% dintre cumparatori sunt noi pentru brand.


In ciuda amenintarilor lui Muller-Otvos cu privire la returnarea masinii, proeminentul dealer de supercaruri din Marea Britanie Tom Hartley spune ca a acceptat deja sa cumpere doua Spectre de la clienti.


„Banii vorbesc, iar producatorii nu vor opri niciodata antreprenorii de succes, oamenii de afaceri si aristocratii sa-si vanda masinile”, a declarat Hartley pentru Car Dealer . „Nu cred ca este corect ca producatorii de masini sa spuna clientilor care au cheltuit aproape jumatate de milion de lire sterline pe o masina ce pot face cu ea. Nu este corect”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA