Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Geely va lansa masina inteligenta EV dezvoltata cu Baidu

Geely Holding doreste sa inceapa sa vanda primul vehicul electric inteligent in al patrulea semestru al acestui an.



Sursa: it-times.de


Geely Holding Group urmeaza sa inceapa sa vanda primul vehicul electric inteligent dezvoltat cu gigantul tehnologic local Baidu Inc. in al patrulea trimestru al acestui an, pentru a-si consolida pozitia de producator de vehicule electrice inteligente.


Vehiculul 01, va fi comercializat sub marca nou creata Ji Yue, a declarat saptamana aceasta marele producator privat chinez.


Ji Yue 01 se bazeaza pe platforma sa EV numita Sustainable Experience Architecture si este echipat cu tehnologiile avansate de inteligenta artificiala Baidu in domenii precum cabinele inteligente si conducerea autonoma, a mentionat producatorul auto.


In timp ce isi supravegheaza vanzarile, marketingul si serviciile, marca Ji Yue isi va construi si propria retea de incarcare a bateriilor in China „pentru a satisface cererea consumatorilor de vehicule electrice inteligente inteligente”, a adaugat acesta.


Geely nu a dezvaluit mai multe detalii despre Ji Yue 01.


Sursa: it-times.de


Potrivit informatiilor publicate in aceasta saptamana de Ministerul Industriei si Tehnologiei Informatiei, autoritatea de reglementare a sectorului auto din China, Ji Yue 01 este un crossover electric cu cinci locuri.


Noul EV are 4.853 mm lungime, 1.990 mm latime si 1.611 mm inaltime, cu un ampatament de 3.000 mm.


Ji Yue este al doilea brand de vehicule electrice inteligente pe care Geely l-a introdus dupa Zeekr.


Zeekr, dezvaluit in 2021, a lansat trei modele – berlina001, vehiculul multifunctional 009 si crossover-ul X.


Datorita mixului sau de produse in expansiune, livrarile Zeekr au crescut cu 140% de la an la an la 12.039 in iulie, volumul pana in prezent crescand cu 127%, la 54.672 de unitati,  conform documentelor Geely la Bursa de Valori din Hong Kong.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA