Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Cupra dezvaluie conceptul DarkRebel

Cupra vizeaza un design rebel catre urmatoarea generatie de soferi si prezinta mai multe detalii despre conceptul DarkRebel.



Sursa: carmagazine.co.uk


Cupra a dezvaluit conceptul DarkRebel la un eveniment al Grupului Volkswagen in ajunul Salonului auto IAA Mobility de la Munchen.


Desi este probabil ca viitoarele caracteristicile de design sa isi gaseasca drumul in urmatoarele modele Cupra, marca nu a exclus producerea DarkRebel.


„Daca putem visa, putem reusi”, a spus Wayne Griffiths, CEO al marcilor Seat si Cupra. „Este un design rebel cu scopul de a demonstra ca masinile electrice in viitor pot fi sportive, sexy si emotionale”, a spus Griffiths, adaugand ca designul a oferit „provocare maxima”.


„Vrem sa atragem urmatoarea generatie de soferi”, a spus directorul de design al Seat, Jorge Diez.


Diez a spus ca marca „nu este aici pentru a multumi pe toata lumea”, adaugand ca scopul lui Cupra este „sa provoace si sa impinga emotii”.


Modelul complet electric a fost prezentat pentru prima data precum un concept virtual, in aprilie, la un eveniment Cupra din Spania de catre Cupra, inainte de dezvaluirea sa in Germania.


DarkRebel a fost descris anterior de Cupra ca avand „proportia atletica a unei masini sport combinata cu o arhitectura shooting brake”. O capota lunga se ingusteaza in forma de sageata in fata, in timp ce cockpitul este impins in spatele masinii.


Sursa: motor.es


Conceptul a fost creat cu ajutorul „Cupra Tribe”, un grup online care include fani si ambasadorii marcii sale, care au contribuit cu 270.000 de sugestii prin intermediul unui configurator.


Conceptul are 4.500 mm lungime, 2.200 mm latime. Inaltimea sa este de 1.300 mm, dar aceasta creste la 2.200 mm atunci cand se deschid usile.


„Cu umerii sai mai largi, capota lunga si cabina joasa, este un vehicul axat pe sofer”, a spus Diez, adaugand ca cea mai emblematica caracteristica a designului o reprezinta farurile.


In incercarea de a atrage soferii din generatia urmatoare, interiorul are mai multe caracteristici inspirate de jocuri, cum ar fi tabloul de bord asemanator unei console si scaunul soferului.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA