Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Renault lanseaza camioneta medie Trafic complet electrica

Renault Trafic E-Tech are o raza de actiune de pana la 297 km (184 mile). Un mod conceput pentru conducerea urbana limiteaza viteza la 90 km/h, care mareste autonomia.



Sursa: topgear.com


Renault a lansat o versiune complet electrica a camionetei Trafic de dimensiuni medii, iar acum are versiuni complet electrice ale celor trei modele de furgonete ale sale.


Comenzile se deschid pentru Trafic E-Tech, asa cum este cunoscut, in octombrie, cu livrarile stabilite pentru noiembrie.


Trafic E-Tech se alatura versiunilor cu baterie electrica ale furgonetei compacte Kangoo si ale furgonetei mari Master in gama Renault. Stellantis are versiuni electrice ale celor mai populare trei dimensiuni de furgoneta din 2020, pentru marcile Citroen, Opel/Vauxhall, Peugeot si Fiat.


Alti producatori auto cu linii complete de furgonete electrice includ Toyota (construit de Stellantis), Nissan (produs de Renault) si Mercedes-Benz (Renault construieste camionete compacte ale lui Mercedes), in timp ce Ford si Volkswagen isi construiesc gamele de furgonete electrice.


Potrivit Dataforce, vanzarile de camionete electrice au crescut cu 74% in primele cinci luni ale acestui an, cand trenurile de rulare electrice au trecut pe langa benzina in popularitate (dupa motorina).


Insa versiunile electrice au reprezentat doar 7% din totalul inmatricularilor de furgonete pentru perioada respectiva.


Masinile electrice de pasageri, pe de alta parte, au reprezentat 14% din vanzarile totale de masini in Europa pentru aceeasi perioada. Atat masinile, cat si furgonetele au acelasi termen in 2035 pentru a trece la vanzari cu emisii zero in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca furgonetele au ramas in urma.


Sursa: motor1.com


Trafic E-Tech are o baterie de 52 de kilowati-ora cu o autonomie de pana la 297 km (184 mile) pe ciclul WLTP. Un mod de condus „cu raza lunga de actiune” conceput pentru conducerea urbana limiteaza viteza la 90 km/h, marind autonomia la 322 km.


Puterea vine de la un motor de 90 de kilowati cu 122 CP.


Sunt disponibile trei tipuri de incarcatoare, un incarcator de 7 kW AC pentru prizele de acasa, un incarcator de 22 kW AC pentru statiile publice si un incarcator de 50 kW DC pentru incarcare de mare putere.


Este disponibil in doua lungimi (5080 mm si 5480 mm) si doua inaltimi (1967 mm si 2498 mm), cu spatiu de incarcare de la 5,8 pana la 8,9 metri cubi. Capacitatea de remorcare este de 750 kg.


Trafic E-Tech va fi construit in Sandouville, nordul Frantei, alaturi de versiunile cu motor cu combustie. Motorul si incarcatorul sunt construite la fabrica Renault de trenuri motoare din Cleon, Franta.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA