Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Muncitorii germani ai VW critica planul de redresare

Marca VW planuieste economii de 10 miliarde de euro (10,7 miliarde de dolari) si reduceri de costuri pentru a ajuta la indeplinirea obiectivului de rentabilitate a vanzarilor de 6,5%.



Sursa: volkswagen-group.com


Consiliul de intreprindere al Volkswagen cere mai multe informatii cu privire la reducerea costurilor si la eficienta in curs de elaborare pentru marca principala de autoturisme VW a producatorului auto, spunand ca angajatii au nevoie de mai multa transparenta din partea conducerii in planurile sale.


Grupul VW a declarat in iunie ca marca VW intentioneaza sa faca economii de 10 miliarde de euro (10,7 miliarde de dolari) si reduceri de costuri pana in 2026, pentru a contribui la atingerea tintei de rentabilitate a vanzarilor de 6,5%.


Etapele programului urmau sa fie dezvoltate si adoptate in consultare cu reprezentantii angajatilor pana in octombrie, a spus VW la acea vreme.


Pana acum, nu au fost stabilite alte tinte dincolo de marja de 6,5%, potrivit unei declaratii a sefei consiliului de intreprindere, Daniela Cavallo, la o intalnire a lucratorilor la uzina producatorului de automobile din Wolfsburg din Germania, marti.


Reprezentantii angajatilor au fost alesi abia saptamana trecuta, a spus Cavallo,  cu putin timp ramas pentru a respecta termenul limita din octombrie.


Sursa: topgear.com


„Facem apel la consiliu sa dezvolte tinte clare pentru toate locatiile si toate entitatile mari din cadrul marcii”, a spus aceasta.


Grupul VW, ale carui marci includ Bentley, Audi, Skoda si Seat/Cupra, se afla in mijlocul unei schimbari de strategie menita sa demonstreze investitorilor ca poate proteja cota de piata in tranzitia catre electrificare, in special la marcile sale de pe piata de masa.


Producatorul auto si-a redus obiectivul de vanzari in iulie si a spus ca programele de performanta trebuie sa inceapa sa dea rezultate in acest an pentru a face fata concurentei in crestere.


Adresandu-se lucratorilor marti, seful marcii VW Thomas Schaefer a spus ca un pachet complet va fi gata in toamna si va fi prezentat consiliului de intreprindere in saptamanile urmatoare, adaugand ca multi angajati au facut deja sugestii bune.


S-a raportat ca Schaefer a avertizat lucratorii din intreaga lume in iulie ca „acoperisul marcii VW a luat foc” pe fondul cererii de vehicule electrice mai lenta decat se astepta, increderea scazuta a clientilor si concurenta in crestere. El a spus ca a fost „ultimul apel de trezire”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA