Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Mini amana lansarea modelului de vanzari in agentii, in Germania

Mini amana introducerea modelului de vanzari retail in Germania. Problemele pe partea de IT sunt raportate a fi motivul amanarii.



Sursa: best-selling-cars.com


Schimbarea sistemului de agentie pentru a vinde vehicule noi Mini pe piata de origine a grupului BMW este amanata cu sase luni, a declarat o sursa pentru Automotive News Europe.


BMW a declarat ca lansarea modelului de vanzari directe in Europa se desfasoara conform planului. Lansarea va incepe asa cum era planificat la 1 ianuarie 2024 cu Mini in Italia, Polonia si Suedia, a declarat producatorul auto.


Implementarea in alte tari europene va urma in mai multe etape, a spus compania.


BMW nu considera o amanare negativa, potrivit sursei. Este mai bine pentru producatorul de automobile sa construiasca sistemul in mod corespunzator si sa inceapa cu un software bun decat sa ramana la data de lansare planificata initial.


BMW lanseaza initial modelul de vanzari de agentie cu marca Mini. Dealerii marcii BMW din Europa vor trece la modelul de agentie incepand din 2026.


Cu doar cateva saptamani in urma, Pieter Nota, fostul sef de vanzari al BMW, care a parasit compania la sfarsitul lunii octombrie, s-a declarat multumit de progresul inregistrat cu schimbarea. Tot din punct de vedere software.


„Ne bazam pe dezvoltarea interna pentru programele necesare, dar am reusit sa le imbunatatim semnificativ prin expertiza tintita a partenerilor externi”, a spus Nota intr-un interviu acordat Automobilwoche la mijlocul lunii octombrie . „Faza de testare pentru aceasta este in curs de desfasurare, iar feedback-ul de la retaileri este imbucurator.”


Sursa: fortune.com


Cand vine vorba de schimbare, BMW se bazeaza pe propria experienta.


„Pentru a identifica posibile erori si probleme intr-un stadiu incipient, am analizat dezvoltarea software-ului pentru vanzari directe in grup, cum ar fi repornirea unui vehicul”, a spus Nota. „Au fost aceleasi standarde de dezvoltare, aceeasi atentie, aceeasi grija”.


Producatorii de automobile introduc modelul de agentie pe pietele lor europene pentru a standardiza vanzarile online si achizitiile personale in showroom-uri.


Conform modelului, producatorul factureaza direct clientii, iar dealerii primesc o taxa fixa ​​pentru vanzare. Preturile standard la nivel national pentru modele de vehicule identice asigura transparenta preturilor pentru clienti.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA