Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW Scout Motors planuieste un centru de cercetare si dezvoltare pentru EV

Producatorul de camioane electrice Scout Motors cauta sa investeasca 11 milioane de dolari si sa creeze 200 de locuri de munca cu un nou centru de cercetare si dezvoltare in suburbia Detroit.



Sursa: autoweek.com


Compania sustinuta de Volkswagen isi propune sa infiinteze centrul de inovare in tandem cu lansarea fabricii din Carolina de Sud, asteptata pana la sfarsitul anului 2026. Proiectul din Novi, Michigan, ar crea un hub pentru proiectarea si inginerie de produs Scout Motors, potrivit unei note de informare de la Michigan Economic Development Corp.


Noile locuri de munca sunt de asteptat sa plateasca in medie 3.714 USD pe saptamana plus beneficii. Planul este sustinut cu un grant de 10 milioane de dolari bazat pe performanta, aprobat marti de consiliul Fondului Strategic Michigan.


Grantul ajuta la „abordarea dezavantajului de cost initial de localizare a proiectului in Michigan in comparatie cu site-urile concurente din afara Michigan”, se spune in nota.


Construita pe revitalizarea unui brand american emblematic, Scout, cu sediul in Tysons, Virginia, intentioneaza sa lanseze primele sale vehicule de testare SUV si camioane in lunile urmatoare. Uzina sa din Carolina de Sud, unde intentioneaza sa investeasca 2 miliarde de dolari, este de asteptat sa produca 200.000 de vehicule electrice anual.


Compania avanseaza cu planuri de accelerare ambitioase, pe masura ce industria vehiculelor electrice se confrunta cu probleme in crestere. Cererea mai mica decat se astepta pentru vehicule electrice cu baterie a determinat retragerea dramatica din partea producatorilor de automobile precum Ford Motor Co., care reduce productia F-150 Lightning in jumatate anul viitor si General Motors, care amana productia de pick-up-uri electrice la Orion.


Sursa: insideevs.com


Scout Motors are aproximativ 300 de angajati si intentioneaza sa dezvolte uzina de asamblare in primul trimestru, a declarat CEO-ul Scott Keogh pentru Automotive News saptamana trecuta. Compania are 44 de angajati in Michigan, se arata in nota de informare MEDC.


„Compania este optimista ca lansarea vehiculelor electrice Scout si viziunea pentru brand va avea ca rezultat o crestere continua”, se spune in comunicat.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA