Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford va construi 300.000 de masini pe an la uzina spaniola

Ford ar putea construi un al doilea model hybrid la fabrica sa din Valencia, deoarece compania isi reduce obiectivul de a deveni complet electric in Europa pana in 2030.



Sursa: ford.es


Ford planuieste sa produca anual 300.000 de unitati ale unui nou model la fabrica sa din Spania incepand cu 2027, a declarat Ministerul Industriei din Spania.


„Este un model care va garanta volumul de munca pentru aceasta fabrica si o va pregati pentru viitor”, a declarat ministerul intr-un comunicat, vineri.


In prezent, Ford construieste SUV-ul compact Kuga la fabrica sa din Valencia, Spania, dupa ce productia altor modele, inclusiv monovolumele Galaxy si S-Max, iar masina de dimensiuni medii Mondeo a fost redusa in ultimii ani.


Un purtator de cuvant Ford Spania a declarat ca producatorul auto intentioneaza sa inceapa productia unei noi masini partial electrice in Valencia in 2027. Masina va fi construita pentru pietele din Europa si din alte parti, dupa cum a declarat acesta.


Ford a spus in luna martie ca are in vedere construirea unui nou model de autoturism „multi-energie” in Valencia, fara a oferi mai multe detalii. Kuga construit in Valencia este disponibil in versiuni plug-in hybrid, full hybrid sau cu motor cu combustie.


Sursa: carwow.co.uk


Ford isi regandeste planul de a vinde doar masini complet electrice in Europa pana in 2030, deoarece vanzarile de vehicule electrice nu reusesc sa se atinga de obiectivele originale. Producatorul auto a declarat anterior ca isi va construi vehiculele complet electrice de urmatoarea generatie in Valencia pe o noua platforma dezvoltata in SUA.


Ford declara ca ar putea continua sa vanda masini cu motor cu combustie dupa 2030 daca cumparatorii vor fi interesati.


„Daca vedem o cerere puternica, de exemplu pentru vehicule hybride plug-in, le vom oferi”, a declarat Martin Sander, seful diviziei Ford autoturisme in Europa, la conferinta Financial Times Future of the Car din 7 mai.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA