Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Renault dezvaluie detalii despre 4 SUV electric E-Tech inainte de debutul la Paris

Renault 4 E-Tech evoca modelul original din anii 1960, cu o trapa optionala din panza, geamuri distinctive din spate si o silueta patrata.


 



                                                                                                                              Sursa: motor1.com


Renault a lansat primele imagini oficiale ale viitorului SUV mic, complet electric, Renault 4 E-Tech, care va avea debutul la Salonul Auto de la Paris pe 14 octombrie.


Masina va avea 4140 mm lungime, cu 100 mm mai scurta decat SUV-ul mic Captur cu motor cu ardere interna Renault.


Renault nu a lansat specificatii tehnice pentru modelul 4, dar modelul sau sora recent lansat, 5 E-Tech, este disponibil cu doua dimensiuni de baterie, 52 si 40 de kilowati/ora, modelul mai mare fiind disponibil primul. Gama lui 5 este de aproximativ 400 km (248 mile) pentru dimensiunea mai mare si 300 km pentru versiunea mai mica.


Ca si modelul 5, designul lui 4 aminteste de modelul original, un hatchback robust cu un profil patrat, care a fost produs de milioane de la inceputul anilor 1960 pana la mijlocul anilor 1990.


Elementele de design preluate de la original includ o grila alungita cu o emblema iluminata din spate, lumini din spate in forma de pastila, un geam trapezoid si o trapa de panza retractabila. 


Cele 4 E-Tech vor ajunge in dealeri anul viitor, a declarat Renault la 1 octombrie. Comenzile deschise in octombrie pentru cumparatorii care au facut un depozit rapid de 150 EUR, se deschid pe 14 octombrie pentru publicul larg.



                                                                                                                                                 Sursa: renault.ro


Renault 4 va fi construit la fabrica grupului din Maubeuge, nordul Frantei. Nu a fost anuntat niciun pret, dar Renault 5 a fost promovat ca un vehicul electric fabricat in Europa sub 25.000 de euro, desi versiunea cu cel mai mic cost nu va fi disponibila pana in 2025.


Concurentii potentiali pentru cele 4 includ Citroen C3 Aircross si Opel Frontera, viitorul Kia EV3 si versiunea complet electrica a Jeep Avenger. In functie de pret, alti rivali mici de SUV electric ar putea include Opel Mokka-e si Peugeot e-2008.


La Salonul de la Paris, Renault va afisa o serie de concepte in plus fata de 4 E-Tech, inclusiv furgoneta electrica de livrare Estafette si un coupe Renault 17 restamod.

Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA