Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Skoda pregateste un design „dramatic” si Solid. Modern Solid.

Skoda va dezvalui un nou design anul acesta numit Modern Solid cu care vrea sa ne ia ochii si banii pe viitor.



Sursa: Motor1.com


 


Skoda va dezvalui un nou limbaj de design numit Modern Solid, ca parte a unei noi pozitii despre care directorii spun ca va fi cea mai mare schimbare de strategie a marcii de cand producatorul de automobile ceh a devenit parte a Grupului Volkswagen, in urma cu mai bine de 20 de ani.


Seful de vanzari si marketing Skoda, Martin Jahn, a declarat ca marca isi redefineste pozitionarea si grupurile de clienti iar schimbarea inseamna ca necesita  o „revizuire cuprinzatoare a designului”. „Va fi cea mai dramatica schimbare pentru Skoda de cand a devenit parte a Grupului Volkswagen si va pregati marca pentru era digitala si electrica”, a spus Jahn in cadrul conferintei anuale de presa a Skoda din 22 martie.


Skoda a fost o putere de profit pentru VW in ultimii ani, oferind masini mai ieftine, mai mari si mai practice decat echivalentele marcii VW, dar succesul sau i-a adus inamici puternici in imperiul Grupului VW. Liderii fortei de munca ale marcii VW spun ca Skoda atrage prea multi clienti potentiali VW si au cerut ca marca sa nu obtina cea mai recenta tehnologie de la VW, potrivit rapoartelor presei germane.


CEO-ul Grupului VW, Herbert Diess, doreste sa se asigure ca exista o suprapunere minima intre marcile de volum ale grupului, ceea ce poate duce la temeri ca Skoda ar fi fortata sa mearga pe piata pentru a concura cu producatori de buget precum Dacia. Cu toate acestea, seful de vanzari al Grupului VW, Christian Dahlheim, a declarat ca Skoda nu va concura cu Dacia.


Skoda va continua sa concureze cu marcile franceze si Ford, vizand clientii care cauta functionalitate la masina lor si nu isi pot permite masini la preturi mai mari, a declarat Dahlheim anul trecut in cadrul unei prezentari online.


Sursa: Motor1.com


In timpul conferintei sale anuale de presa de luna trecuta, Skoda si-a tachinat noul aspect cu o imagine neclara a unui vehicul voluminos in stil SUV, posibil un concept, cu o grila patrata.  Pe feed-ul sau de Twitter, Skoda a declarat ca „isi indreapta atentia catre de familie si stilul de viata in aer liber”, fara a explica cum va diferi noul stil de designul sau actual. Nu a fost oferita nicio indicatie despre vehiculele care vor folosi noul limbaj de design. Urmatoarele sale lansari vor fi trei masini electrice noi pozitionate sub SUV-ul compact complet electric Enyaq iV.


Stilul Skoda pentru masini precum Octavia, cel mai bine vandut al sau, a fost de obicei mai restrans, deoarece urmareste sa maximizeze eficienta costurilor si sa puna mai mult accent pe spatiu decat pe stil, desi recent lansatul SUV complet electric Enyaq Coupe iV al marcii ofera un SUV distinctiv si indraznet.


Noul limbaj de design le va oferi clientilor si concurentilor deopotriva „un adevarat moment uimitor”, a declarat CEO-ul in plecare Thomas Schaefer, care paraseste marca pentru a conduce afacerea cu autoturisme VW. „Vrem sa ne aliniem mai mult la stilul lor de viata ”, a adaugat acesta.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA