Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Tesla primeste o comanda de rechemare pentru Model Y, Model 3

Agentia de trafic rutier din Germania a declarat ca recheama masinile Tesla Model Y si 3 din cauza unei defectiuni la sistemul automat de apeluri de urgenta care afecteaza 59.000 de vehicule la nivel global.



Sursa: empow-her.com


Organizatia de supraveghere KBA a declarat pe site-ul sau ca o defectiune a software-ului a cauzat o defectiune a eCall, care este conceput pentru a contacta automat personalul de interventie in cazul unui accident grav.


Proprietarii afectati au fost rugati sa sune producatorul sau sa conduca la un atelier de reparatii autorizat pentru o actualizare de software. Radiodifuzorul regional german Rundfunk Berlin-Brandenburg, care deserveste regiunea care gazduieste modelul Y german Tesla si unitatea de productie de baterii de langa Berlin, a raportat pentru prima data rechemarea sambata.


KBA a declarat ca 59.129 de vehicule au fost afectate la nivel global, dar nu a precizat cate dintre acestea au fost inmatriculate in Germania.


Defectiunea software-ului este o problema suplimentara pentru CEO-ul Elon Musk, dupa ce Tesla a declarat sambata ca a livrat cu 18% mai putine vehicule electrice in al doilea trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, deoarece blocajele din China cauzate de COVID i-a perturbat lantul de productie si aprovizionare.


Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) a SUA si-a actualizat la inceputul lunii iunie sonda pentru 830.000 de vehicule Tesla cu sistemul avansat de asistenta pentru sofer Autopilot, un pas necesar inainte de a putea solicita o rechemare.


Tesla se confrunta cu „provocari continue ale lantului de aprovizionare si inchideri de fabrici dincolo de controlul nostru”, a spus producatorul auto.


Sursa: Tesla.com


Datele de livrare sunt un indicator urmarit indeaproape pentru Tesla, deoarece ofera informatii despre performanta financiara probabila a producatorului de masini electrice. Cifra este, de asemenea, vazuta pe scara larga ca un barometru pentru cererea de vehicule electrice in general, deoarece compania cu sediul in Austin, Texas, a condus piata vehiculelor alimentate cu baterii.


Musk a avertizat despre un „trimestru foarte dur” intr-o nota interna care a fost analizata de Bloomberg.


Musk a declarat la inceputul acestui an ca se asteapta ca productia din trimestrul al treilea si al patrulea va fi „substantial mai mare” si ca Tesla este pe cale sa extinda productia la peste 1,5 milioane de vehicule in acest an.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA