Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Renault este pe drumul cel bun, spune CEO-ul de Meo

CEO-ul Renault, Luca de Meo, a declarat ca adoptarea noii masini electrice compacte Megane E-Tech arata ca producatorul de automobile este pe drumul cel bun, intr-un moment de multiple provocari pentru industria auto.



Sursa: carscoops.com


Cea mai recenta masina complet electrica a Renault, Megane E-Tech, a fost cel mai bine vandut vehicul electric din Franta in luna iulie.


Renault a vandut 25.000 de vehicule Megane E-Tech in trei luni, a declarat de Meo pentru Le Journal du Dimanche intr-un interviu publicat in editia sa de duminica. Cu toate acestea, inmatricularile totale de masini noi au scazut anul acesta in Franta.


„Liberalizarea si accesibilitatea masinii electrice va avea loc in Europa si implica produse la preturi accesibile”, a declarat de Meo pentru ziar. Cu toate acestea, costurile sunt in crestere pentru materialele necesare pentru bateriile EV si asta inseamna ca „ecuatia este grea”, a spus acesta.


Modelul Megane E-Tech, care este promovat pe scara larga in mass-media franceza, a fost cel mai bine vandut vehicul electric din tara in luna iulie, potrivit datelor Avere-France.


Renault mizeaza pe o serie de noi modele de vehicule electrice pentru a infrunta rivali mai mari, cum ar fi Volkswagen si Stellantis, in timp ce producatorii de automobile europeni se lupta cu deficitul de semiconductori si inflatia in crestere, care ar putea afecta capacitatea consumatorilor de a cheltui bani pe vehicule electrice mai costisitoare.


Sursa: topgear.com


Renault si-a crescut pe 29 iulie perspectivele pentru 2022, dupa ce a inregistrat o pierdere neta in prima jumatate a anului. „Performanta noastra din prima jumatate a anului si indrumarea pe parcursul intregului an ar trebui sa-i linisteasca pe cei care au spus ca Renault nu poate supravietui”, a declarat de Meo pentru JDD.


„Restructurarea si executia puternica a Renault dau roade”, a scris analistul de la Bernstein & Co. Daniel Roeska, intr-o nota adresata clientilor. Cu toate acestea, „s-ar putea sa se intoarca in 2023”, deoarece producatorul de automobile se confrunta cu mai multe piedici, a spus acesta.


De Meo a declarat ca va oferi mai multe detalii cu privire la planul sau de a-si dezvolta afacerile Renault pentru vehicule electrice si cu motoare cu ardere interna, in toamna.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA