Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford Mustang cauta sa isi continue activitatea in timp ce rivalii se retrag

Cele mai mari modificari aduse lui Mustang 2024 sunt cele din interior, care ofera acum un bord digital optional cu ecrane personalizabile.



Sursa: motor1.com


Dar cea mai mare veste poate fi aceea ca Ford inca pune sub capota versiuni actualizate ale modelului actual EcoBoost de 2,3 litri cu patru cilindri si V-8 Coyote de 5,0 litri cu transmisie manuala.


Concurentii, ceilalti producatori auto, au renuntat aproape la masinile cu combustie interna: Dodge renunta la Challenger-ul pe benzina anul viitor iar Chevrolet este de asteptat sa intrerupa modelul Camaro pana in 2024.


„Investitia intr-o alta generatie de Mustang este o declaratie importanta intr-un moment in care multi dintre concurentii nostri parasesc activitatea de vehicule cu ardere interna”, a declarat directorul general Ford, Jim Farley, intr-un comunicat.


Mustang 2024, programat sa fie pus in vanzare vara viitoare in configuratii coupe si decapotabile, a fost dezvoltat pentru a fi mai mult o masina de sofer decat predecesorii sai. Interiorul are acum un afisaj digital curbat format dintr-un ecran central de 13,2 inchi si un grup de instrumente de 12,4 inchi.


„Profitam de fiecare pixel”, a spus Craig Sandvig, manager de design de interactiune Mustang, in declaratie.


Ford a eliminat butoanele fizice pentru radio si climatizare, mutand acele functii pe ecranul central. Unele dintre afisajele digitale si setarile instrumentului sunt similare cu ceea ce este pe crossover-ul electric Mustang Mach-E.


Masina primeste, de asemenea, un nou design al volanului cu fund plat in loc de unul circular.


Producatorul auto spera sa-i multumeasca pe pasionatii Mustang, in timp ce largeste atractivitatea masinii pentru cumparatorii mai tineri, axati pe tehnologie. Exteriorul prezinta un front mai agresiv si un spate cizelat, inclinat, pe care managerul marcii Mustang, Jim Owens, l-a descris ca fiind „un design atragator, sexy si perturbator”.


Sursa: motortrend.com


Cu o abatere de la modelul actual, Ford ofera modele frontale diferite pentru fiecare dintre cele doua optiuni de motorizare. GT de 5,0 litri are o grila mai mare, noi orificii de ventilatie pe capota si un splitter frontal reproiectat pentru a-l deosebi de varianta EcoBoost. Fiecare motor vine cu un pachet de performanta optional care include anvelope spate mai largi si suspensie activa MagnaRide.


Ford ofera o functie de „turatie la distanta” care le permite soferilor sa tureze motorul cu un buton de pe telecomanda.


Mustang-ul reproiectat va avea compatibilitate cu actualizarile software over-the-air si o serie de functii de asistenta a soferului, desi tehnologia hands-free BlueCruise a producatorului auto nu se numara printre acestea.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA