Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Evergrande suspenda productia de masa a Hengchi 5 EV din cauza lipsei de comenzi

Evergrande a suspendat productia in masa a Hengchi 5 EV, deoarece nu exista suficiente comenzi noi pentru SUV.



Sursa: m.arenaev.com


Unitatea de vehicule electrice a Grupului China Evergrande a suspendat productia in masa a singurului sau model din cauza lipsei de noi comenzi.


China Evergrande New Energy Vehicle Group a declarat la mijlocul lunii septembrie ca a inceput productia in masa a modelului Hengchi 5 la o fabrica din orasul Tianjin, din nordul orasului si la sfarsitul lunii octombrie a declarat ca a livrat primele 100 de masini. Cu toate acestea, compania a intrerupt productia, deoarece nu sunt suficiente comenzi noi pentru SUV-ul electric.


Unitatea planuieste sa concedieze 10% dintre lucratori si va suspenda platile salariale pentru 25% dintre lucratorii sai timp de 1 pana la 3 luni.


Nu s-a clarificat imediat pentru cat timp va ramane suspendata productia in masa.


Odata dezvoltator imobiliar cel mai bine vandut din China, Evergrande s-a aflat in centrul unei crize din ce in ce mai adanci a datoriilor, care a vazut ca mai multi dezvoltatori nu isi indeplinesc obligatiile de datorii offshore in ultimul an, lasand loc multor negocieri de restructurare.


Grupul a prezentat unitatea de vehicule electrice ca fiind cheia planurilor sale de transformare, presedintele Hui Ka Yan promitand ca va schimba activitatea principala a grupului in termen de 10 ani de la imobiliare la afacerea auto si ca va produce 1 milion de vehicule pe an pana in 2025.


Sursa: carscoops.com


In iulie, unitatea a declarat ca a primit precomenzi fara caracter obligatoriu pentru mai mult de 37.000 de unitati ale Hengchi 5.


Suspendarea sectorului de vehicule electrice a Evergrande vine in timp ce producatorii de automobile si investitorii se pregatesc pentru o scadere a celei mai mari piete auto din lume din cauza unei economii in plina desfasurare, in ciuda stimulentelor guvernamentale pentru a stimula vanzarile, cum ar fi reduceri de taxe si subventii.


Concurenta in sectorul vehicul;elor electrice s-a intensificat si ea, Tesla reducand preturile si oferind stimulente in China, cantarind pe alti concurenti cu pierderi.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA