Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW ID3 primeste un upgrade de software

Volkswagen a finalizat ceea ce numeste o „actualizare cuprinzatoare” a hatchback-ului complet electric ID3 pentru a raspunde preocuparilor clientilor cu privire la calitatea designului si la senzatia masinii.



Sursa: topelectricsuv.com


ID3 facelifted primeste in mare parte modificari cosmetice, dar exista si caracteristici software revizuite.


ID3, care a fost primul model care a folosit platforma electrica MEB a Grupului VW cand a fost lansat in 2020, a primit modificari cosmetice in mare parte, dar primeste o noua abordare a caracteristicilor software.


„Am luat in considerare in mod sistematic dorintele clientilor nostri”, a declarat Imelda Labbe, sefa de vanzari si marketing al marcii VW, intr-un comunicat.


Din punct de vedere vizual, noua masina capata un aspect mai conventional cu o noua bara de protectie si indepartarea benzii negre de plastic de sub parbriz. O abordare mai curata a designului presupune, de asemenea, indepartarea benzii de identificare a modelului din spatele axului fata si decorarea optionala aplicata pe stalpul din spate.


Interiorul masinii foloseste mai mult din suprafetele moi, cu spuma, vazute in SUV-ul ID4 mai mare pentru a raspunde plangerilor proprietarilor ca masina nu a indeplinit standardele traditionale de interior ale VW.


Pentru pietele cu volanul pe stanga, un ecran tactil de 12 inchi este acum standard in centrul tabloului de bord in locul unui afisaj de 10 inchi.


Software-ul a fost actualizat la cea mai recenta versiune a ID-ului 3.0, care permite mai multe upgrade-uri over-the-air. Cu toate acestea, masinii nu a primit noul software ID 4.0, care urmeaza sa fie lansat pe noile modele ID in cursul acestui an.


Software-ul include o reproiectare a ecranului pentru a oferi un meniu mai clar, meniul de incarcare fiind acum situat pe primul nivel al ecranului tactil, ca raspuns la feedback-ul clientilor. Upgrade-ul include, de asemenea, mai multe optiuni de abonament pentru achizitionarea din magazinul online al masinii, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croaziera, care in unele piete si specificatiile modelului poate fi activat doar odata ce a fost achizitionat din magazin.


Sursa: carmagazine.co.uk


Cu ajutorul optional Travel Assist, masina poate accesa acum datele roi prin cloud daca exista o conexiune la internet, care furnizeaza informatii catre sistemele de asistenta pentru sofer pentru a-i ajuta sa ia decizii mai bune.


Masina foloseste datele de harti incarcate de la alte masini ale Grupului VW pentru a permite functii precum centrarea pe o banda, chiar si atunci cand exista doar un singur marcaj rutier identificabil in loc de doua.


Faceliftul nu abordeaza toate preocuparile restante care i-au deranjat pe clienti. De exemplu, nu exista inca iluminare pentru comenzile incalzitorului pe timp de noapte si de asemenea, nicio modificare a dimensiunilor bateriei si a puterii de iesire.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA