Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Noul Mercedes GLC Coupe primeste un sistem de propulsie electrificat actualizat

Urmatoarea generatie a variantei sportive a crossover-ului compact Mercedes-Benz GLC soseste in Europa in iulie cu un grup motopropulsor electrificat actualizat.



Sursa: mercedes-benz.ro


Crossover-ul compact sportiv primeste tehnologie off-road si un interior de lux.


Noul GLC Coupe va fi disponibil in Europa fie in varianta hybrid plug-in, fie ca mild hibrid.


Versiunile mild-hybrid includ un generator de pornire integrat de a doua generatie si un sistem electric de bord de 48 volti. Alte trei variante de motoare pe benzina si diesel sunt hybrid plug-in, cu o autonomie doar electrica de pana la 131 km (81 mile).


GLC Coupe concureaza cu crossoverele premium, inclusiv BMW X4, Porsche Macan, Infiniti QX55 si Audi Q5 Sportback.


O noua suspensie fata cu patru brate si o suspensie spate independenta multilink ofera confort si manevrabilitate imbunatatite, a declarat Mercedes.


Crossover-ul sportiv este proiectat pentru off-road. In modul off-road, afisajul central al lui GLC Coupe ofera o vedere virtuala sub partea din fata a vehiculului pentru a ajuta soferul sa detecteze mai repede obstacolele precum pietrele mari sau gropile adanci. Sunt afisate, de asemenea, informatii despre panta si inclinare si unghiul de virare al rotilor din fata.


GLC Coupe are un crom simulat sub protectie, sine de acoperis vopsite in negru si borduri optionale. Farurile se conecteaza la grila radiatorului, oferind un aspect musculos insa interiorul este tot de lux.


Sursa: topgear.com


Un grup de instrumente de 12,3 inchi si un afisaj central de 11,9 inchi domina tabloul de bord al modelului GLC Coupe reproiectat.


Pachetul standard AMG Line include cel mai recent sistem de infotainment MBUX de la Mercedes, scaune incalzite pentru soferi si pasageri si sistemul Burmester 3D Surround.


Optional MBUX Augmented Video pentru navigatie suprapune numerele de locuinte si semafoarele pe imaginile de pe camera frontala, facand navigarea mai usor de gestionat.


Cu o lungime de 4763 mm, GLC Coupe este cu 31 mm mai lung si cu 5 mm mai mare decat predecesorul sau. Latimea este aceeasi la 1890 mm.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA