Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Nio este foarte increzator ca va atinge obiectivul de vanzari

Nio este foarte increzator ca isi va atinge obiectivul de dublare a vanzarilor la 250.000 de vehicule electrice in acest an, a declarat directorul financiar Steven Feng.



Sursa: nio.com


Nio spera sa obtina vanzari de 250.000 in 2023 cu noi modele, o extindere a retelei de incarcare si schimb de baterii a companiei si prin deblocarea tehnologiilor de conducere autonoma.


„Suntem foarte increzatori ca ne vom atinge obiectivul de vanzari in 2023”, a declarat Feng intr-un interviu.


Acest lucru va fi realizat cu noi modele, extinderea retelei de incarcare si schimbare a bateriei a companiei si deblocarea tehnologiilor de conducere autonoma, a spus el.


Atingerea obiectivului de un sfert de milion de vanzari va fi o incercare pentru Nio, care a livrat 122.486 de masini in 2022. Desi aceasta a fost in crestere cu 34% fata de anul precedent, a ratat tinta initiala a companiei, deoarece vanzarile au fost ingreunate de restrictiile COVID.


Cu toate acestea, acum se confrunta cu o concurenta din ce in ce mai intensa in China, unde a izbucnit un razboi al preturilor, deoarece producatorii autohtoni de vehicule electrice precum BYD si marii producatori auto internationali incearca sa sporeasca vanzarile.


Asociatia Chinei a Producatorilor de Automobile a cerut producatorilor de automobile si guvernelor locale sa puna capat razboiului preturilor, spunand ca nu este o solutie pe termen lung, iar piata auto ar trebui sa revina la ordinea normala cat mai curand posibil.


Sursa: topgear.com


Nio a inregistrat la inceputul acestei luni o pierdere de 843 de milioane de dolari mai mare decat cea estimata in trimestrul al patrulea, pe masura ce cheltuielile de marketing si promotionale au crescut.


Feng a spus ca este increzator ca firma va atinge pragul de rentabilitate la nivel de grup anul viitor. „Cresterea puternica a veniturilor impreuna cu reducerea cheltuielilor sunt cheia pentru imbunatatirea profitabilitatii”, a spus acesta.


Valorind aproape dublu cat Ford cand valoarea sa de piata a atins un varf de aproape 100 de miliarde de dolari la inceputul lui 2021, Nio este evaluata acum la mai putin de o treime din producatorul de automobile din SUA.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA