Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Lucid testeaza prototipul Gravity

Crossover-ul Gravity de la Lucid Motor se indreapta intr-o noua faza de dezvoltare inainte de lansarea sa in 2024. Vehiculul electric de lux cu trei randuri va incepe testarea in camuflaj pe drumurile din SUA, a spus producatorul auto.



Sursa: greencarreports.com


Lucid spune ca Gravity va prezenta dinamica de conducere a unei masini sport si „autonomie electrica mai mare decat orice SUV”.


Imagini noi dezvaluie asemanarea vizuala a Gravity cu berlina Air extrem de aerodinamica care a fost scoasa la vanzare la sfarsitul anului 2021. Lucid a promis ca va stabili recorduri de autonomie si eficienta cu primul sau crossover.


Producatorul de vehicule electrice, care a spus ca precomenzile pentru Air sunt in scadere, este de asteptat sa deschida registrele de comenzi pentru Gravity in prima jumatate a acestui an. Pretul nu a fost anuntat insa Air incepe de la 89.050 USD cu transport maritim inclus.


Sursa: electrek.co


„Acest SUV electric de lux va oferi locuri confortabile pentru pana la sapte adulti si echipamentul lor, dinamica de conducere a unei masini sport si o autonomie electrica mai mare decat orice SUV”, a spus Lucid intr-un comunicat.


Derek Jenkins, vicepresedintele senior pentru design al Lucid, a declarat luna trecuta ca Gravity va avea o suspensie pneumatica pentru performante optime pe sosea si off-road.


Gravity este probabil sa aiba optiuni similare de grup motoare si baterie precum Air, care ofera pana la 516 mile autonomie si 1.200 CP. Un model Air de inalta performanta este asteptat in acest an, cu un pret de 250.650 USD, inclusiv transportul.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA