Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW doreste sa planifice o reorganizare ampla a marcii

Seful marcii VW, Thomas Schaefer, a declarat ca obiectivul unitatii este o profitabilitate a vanzarilor de 6,5%, comparativ cu 3% atinsa in primul trimestru al acestui an.



Sursa: electrive.com


„Putem vedea ca marca noastra in ciuda tuturor punctelor sale forte nu se afla inca pe o baza economica suficient de solida”, a scris Schaefer in nota de miercuri.


„Trebuie sa cream profituri bune, competitive in vremuri de criza si intr-o lume continuu volatila”, a scris acesta.


Obiectivul principal al marcii a fost o profitabilitate a vanzarilor de 6,5%, comparativ cu 3% atinsa in primul trimestru al acestui an, a spus el.


Schaefer a dat vina pe un mediu provocator, inclusiv riscul de recesiune, conflicte geopolitice, lanturi de aprovizionare instabile si preturi mari la materiile prime si la energie.


„Presiunea este in crestere. Marca Volkswagen trebuie sa actioneze”, a scris el.


Cotidianul de afaceri Handelsblatt a raportat pentru prima data planurile, spunand ca acestea implica economii de costuri si au fost concepute pentru a creste rezultatele anuale cu cel putin 3 miliarde de euro. Ziarul a citat, de asemenea, surse ale companiei, spunand ca planurile nu se refera la reducerea locurilor de munca, desi numarul total de angajati ar putea scadea.


Sefa consiliului muncitoresc, Daniela Cavallo, a declarat lui Handelsblatt ca ia in considerare noile planuri.


Sursa: knowledge.insead.edu


„Rentabilitatea si siguranta locului de munca sunt obiective la fel de importante si comune”, a spus aceasta pentru Handelsblatt, adaugand spunand despre  consiliul muncitorilor  ca nu va fi de acord cu reducerea salariilor sau a locurilor de munca. „Dar nu exista planuri in aceasta directie”, a adaugat ea.


In nota vazuta de Reuters, Schaefer a scris ca detaliile noile planuri vor fi elaborate in saptamanile si lunile urmatoare.


El a mai spus ca doreste sa creasca sinergiile intre marci cu dezvoltarea si productia in comun, inclusiv prin utilizarea unor platforme comune in unele zone.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA