Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Fotografii cu SUV-ul Fiat 600 au fost dezvaluite online

Imaginile difuzate pe internet arata ca viitorul crossover Fiat, care urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul anului pe o platforma Stellantis, se va numi Fiat 600.



Sursa: mezha.media


Micul SUV al lui Fiat bazat pe platforma Stellantis e-CMP va intra in productie pana la sfarsitul anului. O dezvaluire oficiala este asteptata in iulie.


Fotografiile arata o insigna „600” vizibila clar pe grila, care reflecta influenta masinii mici electrice Noul 500.


Forma generala este similara cu actualul crossover mic 500X, cu o linie a acoperisului din spate inclinata. Pilonii A si parbrizul aplatizat seamana cu cele ale noului Jeep Avenger, care impreuna cu acesta va impartasi a doua generatie a platformei e-CMP a Stellantis, care este folosita pentru masini mici si cateva compacte ale marcilor Stellantis.


600 va fi primul model Fiat pe o platforma Stellantis dupa fuziunea PSA Group si Fiat Chrysler care a format grupul in 2021.


Modelul 600 este de asteptat sa fie pus in vanzare pana la sfarsitul anului, cu o potentiala dezvaluire pe 4 iulie, potrivit rapoartelor din presa italiana.


Fiat 600 va fi asamblat in Polonia la fosta fabrica FCA Tychy, alaturi de Jeep Avenger, care a fost dezvaluit in octombrie anul trecut si pentru care livrarile au inceput in aprilie in Italia.


Platforma e-CMP accepta motorizari pe benzina, diesel si complet electrice. Jeep Avenger este vandut doar ca masina electrica cu baterie pe majoritatea pietelor europene, cu un motor pe benzina de 1,2 litri cu trei cilindri oferit doar in Italia, Polonia si Spania. Si Fiat 600 este de asteptat sa urmeze acelasi model precum Jeep Avenger.


Sursa: autoenaccion.com.ar


Un mic crossover Alfa Romeo pe aceeasi platforma va fi, de asemenea, dezvaluit pana la sfarsitul anului 2023 si va fi pus in vanzare in 2024. De asemenea, va fi asamblat in Tychy.


600 este primul model complet nou dezvaluit de marca italiana de la noua masina mica complet electrica New 500, in 2020. Stellantis a declarat la o conferinta a analistilor din februarie ca doua vehicule electrice Fiat vor fi lansate in a doua jumatate a anului 2023.


Cu putine produse noi in ultimul deceniu, cota de piata europeana a Fiat a scazut brusc. Vanzarile din primul trimestru au crescut cu 7,5%, pana la 103.312de unitati, potrivit grupului industrial ACEA. Totusi, piata in ansamblu a crescut cu 18%, iar cota Fiat a scazut la 3,2% de la 3,5% in aceeasi perioada din 2022.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA