Aproape Masini

Acum avem si magazin online

MG Cyberster va conduce debutul la Goodwood Festival of Speed

Masina sport MG Cyberster complet electrica va conduce lansarile de modele noi la Festivalul de viteza de la Goodwood, cu tematica de performanta, in iulie.



Sursa: mg.co.uk


Porsche, Hyundai si Genesis participa si ele la salonul auto din Marea Britanie.


Compania-mama chineza a MG, SAIC, ofera roadsterului sau debutul fizic global la Goodwood pentru a onora radacinile britanice ale MG.


Cyberster a fost dezvaluit la Salonul auto de la Shanghai in aprilie, dar numai in fotografii.


Cybersterul construit in China a fost conceput in studioul de design MG din Londra si va fi pus in vanzare in Marea Britanie si Europa continentala, vara viitoare.


MG va prezenta, de asemenea, un prototip cu nume de cod EX4, precum si un „al doilea EV sportiv” care urmeaza sa fie pus in vanzare in acest an. Nu s-au oferit alte detalii, dar se asteapta ca EV de serie sa fie o versiune XPower cu tractiune integrala a masinii compacte MG4.


Festivalul de viteza de la Goodwood, o sarbatoare de patru zile a masinilor de inalta performanta, are loc intr-un parc langa coasta de sud a Angliei. Anul acesta, se desfasoara in perioada 13-16 iulie.


Hyundai va folosi Goodwood pentru a dezvalui versiunea N de performanta a lui Ioniq 5, primul vehicul electric din gama Ioniq care foloseste o insigna inspirata de motorsport.


Genesis, marca premium Hyundai, isi va prezenta conceptul GV80 Coupe, un SUV dezvaluit pentru prima data la Salonul Auto de la New York in aprilie. De asemenea, brandul isi va prezenta conceptul Genesis X Convertible.


Caterham, un producator auto de nisa din Marea Britanie, va debuta cu o masina sport electrica. Imaginile teaser lansate de companie sugereaza o masina cu un stil care deschide noi baze pentru companie, care este cel mai bine cunoscuta pentru masina sport retro bazata pe Lotus Seven care a fost lansat in 1957.


Porsche este marca recomandata de Goodwood pentru a marca cea de-a 75-a aniversare. Marca va prezenta Mission X, un concept de hypercar electric prezentat pentru prima data la Le Mans. luna aceasta.


Aston Martin va oferi masinii sport DB12 cu motor frontal un debut fizic dupa ce a lansat poze si detalii ale masinii luna trecuta.


Sursa: topgear.com


Coupe-ului i s-a oferit un stil mai robust, mai multa putere si o tehnologie imbunatatita a sasiului pentru a crea o diferenta mai mare de pret fata de coupe-ul DB11 pe care il inlocuieste.


La Goodwood participa si Bentley, care va debuta prima dintre masinile din seria Speed ​​Six Continuation, care recreeaza celebrele masini sport ale marcii din anii 1920.


McMurtry Automotive, un producator auto de nisa din Marea Britanie, va prezenta Speirling Pure, o masina sport electrica mica de 1.000 CP. Un prototip a castigat anul trecut recordul general pentru urcarea pe dealul Goodwood, care formeaza atractia centrala a spectacolului.


Compania intentioneaza sa construiasca o serie limitata de 100 de unitati de Speirling Pure, cu livrari incepand din 2025. Acesta va incepe de la 820.000 de lire sterline (1,05 milioane de dolari).


Pininfarina va lansa o editie limitata de masini electrice hyper GT. Masina este o continuare a hipermasinii Battista, care se bazeaza pe o platforma Rimac.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA