Aproape Masini

Acum avem si magazin online

HiPhi se alatura valului de marci chineze la Salonul auto de la Munchen

Producatorul de vehicule electrice premium HiPhi va prezenta berlina Z GT la spectacol si va avea trei modele la noul sau site de vanzare retail din aeroportul din Munchen.



Sursa: topgear.com


Marca chinezeasca de vehicule electrice de lux HiPhi isi va continua forta de expunere in Europa cu un afisaj la Salonul auto IAA Mobility de la Munchen.


Compania, care a fost infiintata in 2019 ca parte a unui startup, Human Horizons, a inceput deja vanzarile a doua modele, SUV-ul X large si berlina Z GT, in Germania si Norvegia.


Acesta va prezenta Z-ul in salile expozitionale de la expozitia de la Munchen, dar va avea si X, Z si Y, o berlina de dimensiuni medii mai mici, cu usi din spate care se deschid in sus, expus la noul sau spatiu comercial, numit HiPhi Hub, pe aeroportul din Munchen.


Y a avut debutul european la Goodwood Festival of Speed ​​in iulie. Comenzile se vor deschide spre sfarsitul acestui an.


Vor fi de aproape doua ori mai multe marci chineze la expozitia de la Munchen in acest an fata de 2021, iar World New Energy Vehicle Congress, targul comercial al mobilitatii electrice din China, va avea loc in cadrul evenimentului de la Munchen pe 6 septembrie.


HiPhi spune ca isi propune sa extinda vanzarile pe principalele piete din Europa pana in 2027.


Sursa: insideevs.com


Z incepe de la 105.000 de euro (114.000 USD) in Germania si ofera 662 CP de la doua motoare electrice pentru a oferi un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h (62 mph) de 3,8 secunde. HiPhi X incepe de la 109.000 de euro. Are doua motoare electrice de 295 CP pentru a oferi un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 3,9 secunde.


HiPhi face parte din Human Horizons, o companie fondata in 2017 de doi directori cu legaturi cu operatiunile GM din China. CEO-ul si presedintele Ding Lei si-a inceput cariera de automobile la compania in comun a Grupului Volkswagen cu SAIC in 1988, a fost presedintele SAIC-GM din 2005 pana in 2007, in timp ce vicepresedintele Phil Murtaugh a condus SAIC-GM de la inceputurile sale in 1996 pana in 2005 si apoi a lasat conduce operatiunile Chrysler in Asia.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA