Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Succesorul BMW i3 va evita designul polarizat

BMW va evita un design polarizant pentru succesorul lui i3 compact complet electric.



Sursa: topgear.com


Seful de dezvoltare BMW, Frank Weber, a spus ca pentru unii dintre fanii marcii i3-ul patrat „nu era un BMW adevarat”.


Cand s-a lansat in 2013 ca primul vehicul electric cu baterii produs in serie de producator, hatchback-ul patrat a fost criticat de fidelii BMW, deoarece stilul sau era atat de diferit de berlinele elegante ale companiei.


Succesorul lui i3 va fi mai putin controversat, a declarat seful de dezvoltare BMW Frank Weber pentru Automotive News Europe.


„Multor oameni le-a placut, dar in ochii altora i3-ul nu a fost un BMW adevarat. Un pic un outsider in sala de clasa, daca vreti. Nu vom repeta asta in aceasta forma”, a spus Weber.


BMW a incetat sa construiasca i3 anul trecut, dupa ce a vandut peste 250.000 de unitati ale hatchback-ului in timpul unui ciclu de productie de 9 ani, facand-o una dintre cele mai de succes masini electrice din toate timpurile.


Sursa: electrek.co


„BMW trebuie cu siguranta sa scoata pe piata o masina compacta si accesibila”, a spus Weber. „Acordam o mare importanta oferirii clientilor cel mai bun acces posibil la marca BMW. De aceea, ne gandim foarte atent la modul in care o oferta de intrare poate face parte din familia Neue Klasse .”


Arhitectura electrica Neue Klasse de la BMW, care va sta la baza viitoarelor masini electrice ale companiei, este dezvoltata pentru a avea o autonomie de condus mai lunga si timpi de incarcare mai rapizi decat actualele vehicule electrice, precum si noi functii software, reducand in acelasi timp costurile acumulatorului cu 50%.


BMW va lansa productia primelor sale masini Neue Klasse la noua fabrica din Debrecen, Ungaria, in 2025 si apoi la Munchen in acelasi an.


BMW va produce initial o berlina de dimensiuni medii si un SUV pe baza Neue Klasse.


„In primii doi ani, vom extinde apoi Neue Klasse cu inca patru vehicule”, a spus Weber.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA