Aproape Masini

Acum avem si magazin online

MG Motor SAIC lanseaza o noua oferta pentru vehiculele electrice in Franta

MG Motor, o unitate a producatorului auto chinez SAIC Motor, a anuntat o noua oferta de leasing prin care soferii din Franta pot obtine pentru 99 de euro (107,6 USD) pe luna masina electrica MG4, potrivit unui program pe care guvernul francez ar dori sa-l foloseasca pentru a beneficia de masinile fabricate in Europa.



Sursa: electrive.com


Acordul se desfasoara intre 1 iulie si 31 august si este oferita in colaborare cu partenerul bancar francez al MG Motor, Credit Agricole Consumer Finance.


Se bazeaza pe consumatorii care se califica pentru un stimulent foarte atractiv de 7.000 de euro pentru cumparatorii cu venituri mici si include si un ajutor public de 2.500 de euro platit in schimbul casarii unui vehicul mai vechi cu motor cu ardere interna.


Oferta MG Motor vine in timp ce marii producatori de automobile concureaza pe piata in crestere a vehiculelor electrice, care se estimeaza ca va creste rapid pe masura ce clientii renunta la modelele mai vechi pentru a proteja mediul.


MG numeste acordul o oferta de „leasing social”, cu referire la planul la care lucreaza guvernul francez pentru a face vehiculele electrice mai accesibile. Acesta a fost amanat de mai multe ori, deoarece autoritatile franceze se tem ca ar beneficia in principal marcilor asiatice.


Sursa: electrive.com


Potrivit unei surse guvernamentale, acesta ar trebui sa fie dezvaluit la sfarsitul acestui an si implementat in 2024, cand vor veni pe piata primele masini electrice la preturi accesibile fabricate in Europa, precum Citroen e-C3 de la Stellantis si Renault R5.


MG4, importat din China, a fost al 5-lea cel mai popular vehicul electric vandut in Franta in luna mai, potrivit asociatiei franceze de mobilitate electrica Avere-France.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA