Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Mercedes va prezenta asistentul AI la CES 2024

Mercedes va arata un prototip camuflat al Clasei G complet electric si va dezvalui si Concept CLA, care prezinta noi masini entry-level, un debut nord-american.



Sursa: drivencarguide.co.nz


Mercedes-Benz va dezvalui o serie de inovatii digitale la CES 2024 de la Las Vegas in ianuarie, inclusiv MBUX Virtual Assistant, despre care producatorul auto spune ca foloseste AI pentru a oferi o interactiune mai asemanatoare cu masina.


In acelasi timp va oferi Concept CLA , o berlina electrica in stil coupe cu patru usi, cu o autonomie de peste 750 km (466 mile), debutul sau nord-american.


Vehiculul concept va anticipa noile vehicule Mercedes entry-level, inclusiv variante complet electrice. Producatorul auto isi consolideaza vehiculele compacte din Clasa A si B de la sapte linii de modele la patru, deoarece se concentreaza mai mult pe vanzarile cu marje mai mari, intr-o piata care se confrunta cu o scadere a vanzarilor si care este intr-o continua provocare de cativa ani de zile.


Mercedes spune ca Asistentul Virtual duce asistentul vocal „Hey Mercedes” „intr-o dimensiune vizuala cu totul noua”, folosind grafica de inalta rezolutie a motorului de joc de la Unity Technologies.


Sursa: media.mbusa.com


Unity, care are sediul in San Fransciso, colaboreaza cu Mercedes pentru a alimenta domeniul infotainment al noului sistem de operare MB.OS. Primele masini care utilizeaza sistemul MB.OS si Unity urmeaza sa apara anul viitor.


Pe langa sistemul de operare si CLA, producatorul va prezenta o versiune camuflata a SUV-ului Clasa G complet electric si va anunta un parteneriat in domeniul divertismentului in masina, dupa cum a declarat producatorul auto.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA