Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Stellantis castiga o comanda pentru 250.000 de masini de la firma de inchiriere Sixt

Vehiculele comandate de catre firma Sixt vor include masini, SUV-uri si camioane de la marcile Stellantis precum Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Fiat, Jeep, Opel, Peugeot, Ram si Maserati.



Sursa: tesla.com


Stellantis va furniza Sixt pana la 250.000 de vehicule intr-un acord incheiat in cateva saptamani dupa ce cea mai mare companie de inchirieri auto din Europa a anuntat ca va renunta la vehiculele Tesla din flota sa.


Primele livrari ca parte a comenzii de mai multe miliarde de euro vor incepe in acest trimestru, au declarat marti companiile.


Vehiculele, o combinatie de modele cu motor cu combustie, hybrid plug-in si modele electrice cu baterie vor merge catre flota de inchiriere a Sixt in Europa si America de Nord in urmatorii trei ani.


Acestea vor include masini, SUV-uri si camioane de la marcile Stellantis precum Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Fiat, Jeep, Opel, Peugeot, Ram si Maserati.


Companiile de inchiriere de masini regandesc planurile pentru a adauga vehicule electrice la flotele lor din cauza unor probleme, inclusiv costuri ridicate de reparatii si valori slabe de revanzare.


Sixt a declarat in decembrie ca va renunta treptat la Tesla, in parte pentru ca reducerile de pret ale producatorului de vehicule electrice au depreciat valoarea masinilor sale second hand.


Un purtator de cuvant al Sixt a spus despre comanda Stellantis ca nu are legatura cu decizia companiei de a vinde Tesla.


Sursa: bild.de


Gigantul de inchirieri Hertz Global Holdings a urmat luna aceasta un plan de a descarca o treime din flota sa de vehicule electrice din SUA, invocand cererea slaba si costurile ridicate de reparatii.


Compania a oferit berline Tesla Model 3 pe site-ul sau pentru mai putin de 18.000 de dolari, pentru a indica cat de mult s-au depreciat masinile sale.


Sixt inca intentioneaza sa electrifice pana la 90% din vehiculele sale in Europa pana la sfarsitul deceniului. In 2022, compania a semnat un acord pentru a cumpara pana la 100.000 de vehicule electrice BYD din China pe parcursul a sase ani.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA