Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Expansiunea europeana a MG va primi un impuls cu debutul MG3

MG lanseaza o noua generatie a masinii mici, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva.



Sursa: carsguide.com.a


Noua masina mica MG3 a MG Motor este pregatita sa ajute extinderea producatorului auto chinez de pe piata sa europeana de baza din Marea Britanie catre alte piete din regiune.


Marca SAIC va dezvalui a doua generatie MG3 la Salonul Auto de la Geneva pe 26 februarie. MG a anuntat dezvaluirea pe contul sau X (fostul Twitter), insotita de o imagine teaser a partii din fata a masinii.


Actualul MG3 este vandut doar in Marea Britanie, in timp ce inlocuitorul este de asteptat sa se alature gamei MG pe majoritatea pietelor sale europene.


Imaginea teaser MG3 arata partea din fata a masinii, care a fost reproiectata pentru a pune un accent mai mare pe grila si prizele de aer din jur.


MG3 a fost unul dintre primele modele MG scoase la vanzare in Marea Britanie, dupa ce fosta marca MG Rover Group a intrat in proprietatea Chinei in 2005.


Masina numai pe benzina a fost lansata in 2013 ca o alternativa bugetara la modele precum Ford Fiesta si VW Polo si a ramas accesibila dupa doua liftinguri. In prezent, incepe de la 14.320 de lire sterline (16.660 de euro).


MG a vandut 4.441 de unitati ale MG3 in primele 11 luni ale anului 2023, arata cifrele Dataforce.


Noul model va trece probabil la o transmisie hibrida, a declarat anterior directorul comercial al MG din Marea Britanie, Guy Pigounakis, pentru Automotive News Europe.


Sursa: mgmotor.com.au


MG s-a extins rapid in Europa cu masinile electrice conduse de modelul compact MG4, dar a pastrat motoarele cu ardere pentru a creste vanzarile pe pietele din sudul si estul Europei.


Debutul lui MG3 la Geneva este un impuls pentru festival, care va avea loc anul acesta, dupa o absenta de patru ani in timpul pandemiei de COVID-19.


MG3 se va alatura lui Renault 5 E-Tech pe lista dezvaluirilor globale confirmate in cadrul evenimentului, care se va desfasura in perioada 26 februarie – 3 martie in locatia traditionala din centrul de conventii Palexpo din Geneva.


Pana acum, doar Renault, Dacia, MG si BYD sunt producatori auto care au declarat ca participa la spectacol. Alti producatori auto chinezi se vor alatura grupului, au spus organizatorii fara a-i numi.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA