Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Sternauto lanseaza reprezentanta BYD Berlin

Cele cinci modele BYD puse in vanzare in Germania vor fi prezentate intr-un nou magazin exclusiv BYD din Berlin, condus de reprezentanta Sternauto, in cel mai recent semn ca producatorul auto intra rapid in terenul concurentilor europeni.



byd seal

Sursa: reuters.com


Cele cinci modele BYD puse in vanzare in Germania vor fi prezentate intr-un nou magazin exclusiv BYD din Berlin, condus de reprezentanta Sternauto, in cel mai recent semn ca producatorul auto intra rapid in terenul concurentilor europeni.


Sternauto, care are drepturi exclusive de a vinde masini BYD in estul Germaniei, a infiintat magazinul pentru a se apropia de clienti, pe masura ce gradul de constientizare a marcii creste in randul germanilor care cauta un vehicul electric la pret accesibil.


„Unul dintre cele mai mari subiecte pentru BYD este ca nu este atat de familiar pentru clientii germani”, a declarat Oliver Hein, seful BYD Sternauto, pentru Reuters. Dar recunoasterea creste „exponential”, deoarece brandul investeste mult in marketing, a adaugat acesta.


In timp ce majoritatea veniturilor BYD provin inca din vanzarile din China, producatorul auto si-a indreptat obiectivele in strainatate, cu o noua capacitate de productie in constructie in Ungaria, Brazilia si Thailanda.


A vandut mai multe vehicule electrice decat Tesla in al patrulea trimestru al anului trecut si creste cu o viteza apriga, profitul net din 2023 asteptat cu aproximativ 87% peste cel din 2022.


 


byd seal 2

Sursa: reuters.com


 


Deja, intra sub control de catre oficialii europeni care investigheaza daca producatorii de automobile care exporta vehicule electrice fabricate din China in Europa au un avantaj nedrept fata de jucatorii autohtoni, in semn al bataliei de reglementare care se profileaza intre Europa si China, in timp ce Europa incearca sa-si protejeze piata de niveluri scazute si concurenta costurilor.


In timp ce marcile chineze isi pot vinde vehiculele in Europa la preturi mai mari decat in ​​China si in continuare subcoteaza preturile locale, ele se confrunta, de asemenea, cu provocari, de la blocajele lantului de aprovizionare la costurile de import si cerintele complexe de certificare.


„Va avea loc o schimbare majora a marcilor chineze in urmatorii 5-10 ani”, a spus Hein. „Daca cineva ramane fara entuziasm, va iesi de pe piata relativ repede”, a spus el, adaugand ca Sternauto crede ca BYD are ceea ce este necesar pentru a reusi.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA