Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Lamborghini adauga lui Urus un motor PHEV de 800 CP

Urus SE cu tractiune integrala are un timp de 0-62 mph de 3,4 secunde si poate parcurge 37 de mile numai cu puterea bateriei, spune Lamborghini.



Sursa: lamborghini.com


Lamborghini a adaugat un sistem de propulsie hybrid plug-in SUV-ului sau Urus, facandu-l cea mai puternica versiune a modelului, cu o putere totala de 800 CP.


Urus SE, care a fost dezvaluit miercuri inaintea Salonului auto de la Beijing, adauga un motor electric de 192 CP unui V8 twin-turbo care produce 620 CP.


SE are o baterie de 25,9 kilowati/ora deasupra diferentialului din spate, care ii ofera lui Urus o autonomie numai electrica de 60 km (37 mile) la o viteza maxima de 130 km/h (80 mph), a spus Lamborghini.


Urus SE cu tractiune integrala poate accelera de la 0 la 100 km/h (62 mph) in 3,4 secunde, invingandu-l pe Urus S de 657 CP in 3,5 secunde. Viteza maxima este de 312 km/h.


Doar Bentley ofera in prezent un hybrid plug-in printre cei patru rivali, dar se bazeaza pe un motor V6 cu putere redusa.


Hibrizii plug-in devin o optiune populara pentru producatorii de automobile ultra-lux, deoarece lucreaza pentru a reduce emisiile de CO2, oferind in acelasi timp cumparatorilor experienta motorului cu ardere pe fondul cererii recente pentru modele integral electrice.


Bentley, de exemplu, a declarat ca isi va schimba intreaga gama la tehnologia hybrid plug-in pana in 2026. „Am vazut o crestere a acceptarii si a cererii de hibrizi”, a declarat directorul general Bentley, Adrian Hallmark, in martie.


Aston Martin a declarat ca isi va transforma modelele cu motor frontal, inclusiv SUV-ul DBX, in hibrizi plug-in. Marca va lansa primul sau hybrid plug-in supermasina Valhalla cu rulare limitata, mai tarziu in acest an. „Programul PHEV va fi o punte intre combustie completa si complet electric”, a declarat presedintele Aston Martin, Lawrence Stroll, la inceputul acestei luni.


Sursa: lamborghini.com


Lamborghini a lansat o versiune concept a unui model complet electric, Lanzador, despre care spune ca se va alatura gamei sale in 2028.


Urus SE a fost remodelat pentru a include o noua capota „plutitoare”, a carei margine anterioara atarna peste grila. Lamborghini a spus ca reproiectarea aminteste de supermasina Revuelto al marcii, primul hybrid plug-in al marcii. Alte elemente noi includ faruri cu matrice LED cu o noua semnatura luminoasa.


In spate, masina are un nou difuzor, despre care se spune ca imbunatateste forta aerodinamica de mare viteza, si placute de inmatriculare montate mai jos.


Cabina a fost actualizata pentru a include un ecran tactil central mai mare, de 12,3 inchi, cu o interfata recent reproiectata, despre care Lamborghini spune ca este mai intuitiva.


Exista acum 11 moduri de condus, dintre care patru sunt specifice sistemului de propulsie electrificat: EV Drive, Hybrid, Performance si Recharge.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA