Aproape Masini

Acum avem si magazin online

CEO-ul Fiat considera ca Fiat ofera ce este mai bun din ambele lumi

Fiat este pe cale sa lanseze noi modele mult asteptate, ca parte a Stellantis.



Sursa: grupoconcesur.es


CEO-ul Olivier Francois explica modul in care Fiat va gestiona tranzitia catre electrificare si locul marcii in cadrul Stellantis, intr-un interviu care va fi publicat luni.


Fiat este cel mai mare brand al Stellantis, cu peste 1,3 milioane de vanzari globale si pozitii dominante de vanzari in tari care includ Brazilia si Turcia, precum si piata sa de origine, Italia. Dar in Europa, Fiat a fost lipsita de investitii, situatie care s-a schimbat rapid dupa fuziunea dintre Fiat Chrysler Automobiles si PSA Group pentru a forma Stellantis in 2021.


O noua ofensiva de modele a inceput in Europa cu masinile mici Fiat 600, precum si cu minimasina 500e complet electrica.


Vor fi inca patru modele in curs de dezvoltare, incepand cu noul Panda, mai mare, care va fi dezvaluit in aceasta vara.


CEO-ul Olivier Francois a prezentat modelele viitoare intr-un videoclip plin de umor, lansat pentru a coincide cu inceperea Salonului Auto de la Geneva, desi Fiat nu a participat la spectacol.


Miscarea de marketing a obtinut milioane de vizualizari pe YouTube, toate cu masini conceptuale virtuale.


Sursa: motor1.com


„Masinile sunt proiectate si realizate, toate, nu doar urmatoarea Panda”, a declarat Francois pentru Automotive News Europe.


De asemenea, a discutat despre rolul sau de CEO al DS Automobiles, brandul francez premium pe care il compara cu icoanele modei Dior si Louis Vuitton, si despre eforturile de marketing digital ale Stellantis (acesta este si director de marketing al grupului).


Interviul integral va aparea luni pe site-ul Automotive News Europe.


Inscrieti-va aici pentru a primi buletinul informativ Interviul lunii pentru informatii de la cei mai buni directori ai industriei.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA