Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Microcar-ul electric Hyundai Inster va fi lansat cu un pret de 25.000 de euro

Hyundai spune ca mini-masina Inster ofera spatiul interior al unei masini de segment mic.



Sursa: hyundai.com


Mini-SUV- ul complet electric Hyundai Inster va incepe de la 25.000 de euro in Europa si va fi pus in vanzare in al patrulea trimestru.


„Este o masina din segmentul A cu spatiul unui model de segment B”, a declarat seful de produs si marketing al Hyundai Europe, Andrea-Christoph Hoffmann, la Congresul Automotive News Europe 2024 de la Frankfurt, miercuri.


Inster este o versiune electrica cu baterie a SUV-ului mic cu motor cu combustie Casper de pe piata coreeana, care a fost lansat in 2021.


Autonomia vizata este de 355 km (220 mile), masurata de ciclul european de conducere WLTP, a spus Hyundai intr-un comunicat.


Masina „va stabili noi standarde in ceea ce priveste autonomia, tehnologia si caracteristicile de siguranta”, a spus Hyundai.


Inster isi va face debutul global la Salonul Internațional de Mobilitate de la Busan in aceasta luna. Numele masinii este partial derivat din cuvintele „intim” si „inovator”, a spus Hyundai.


Insterul se va plasa sub Kona EV al marcii.


Rivalii pentru Inster includ Citroen e-C3 small EV, care porneste de la sub 25.000 de euro si Dacia Spring.


Concurentii mai mari includ inlocuirea MG ZS EV, care urmeaza sa fie lansata la inceputul anului viitor.


Sursa: hyundai.com


Un rival cheie va fi probabil viitoarea Skoda Epiq, care urmeaza sa fie lansata anul viitor pe noua platforma MEB a Grupului Volkswagen.


Skoda a stabilit un pret incepand de la 25.000 de euro pentru Epiq, care urmareste sa aiba o autonomie de aproximativ 400 km (248 mile).


Designul lui Inster a fost previzualizat in imagini teaser aratand lumini circulare de zi cu LED impartite in patru sectiuni, precum si indicatoare frontale „pixel-grafice” si lumini din spate separate in blocuri de lumina.


Noua masina va avea insigna Casper Electric in Coreea.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA