Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW selecteaza Omnicom ca agentie media globala dupa o analiza indelungata

Omnicom se claseaza pe locul 17 cel mai mare agent de publicitate din lume, conform celui mai recent clasament Ad Age Datacenter, care a fixat cheltuielile producatorului auto la nivel mondial la 1,8 miliarde de dolari.



Sursa: campaignlive.com


Omnicom a pastrat contul media al Grupului Volkswagen in urma unei examinari indelungate, a declarat Ad Age. Afacerea include mai multe marci precum VW, Audi si Skoda. Ad Age este un afiliat al Automotive News Europe.


Intr-o nota interna obtinuta de Ad Age, Omnicom Media Group a atribuit castigul „abordarii sale de agentie ca platforma, o echipa flexibila, dar complet integrata, care combina cele mai bune instrumente, capacitati si talent Omnicom intr-un model care ofera clientilor nostri viteza si agilitatea necesare pentru a ramane in frunte.”


Omnicom a trimis apelurile catre client. Un reprezentant al Grupului Volkswagen intr-o declaratie pentru Ad Age a spus ca nu va comenta pana cand „contractul nu va fi finalizat”.


Grupul Volkswagen se claseaza pe locul 17 cel mai mare agent de publicitate din lume, conform celui  mai recent clasament Ad Age Datacenter, care a fixat cheltuielile producatorului auto la nivel mondial la 1,8 miliarde de dolari in media masurata in 2022.


Grupul Volkswagen a raportat o scadere cu 20% a profitului operational in primul trimestru, dar si-a mentinut obiectivele financiare pentru 2024, directorul financiar Arno Antlitz declarand ca „ne asteptam la un impuls suplimentar pe parcursul anului de la lansarea a peste 30 de modele noi in intreaga lumeIn acelasi timp, efectele programelor noastre de eficienta se vor desfasura treptat pe masura ce va progresa.”


Sursa: horizont.net


Marca Volkswagen a cheltuit foarte mult pentru Super Bowl la inceputul acestui an, difuzand primul reclama din joc in ultimii 10 ani. Anuntul a incercat sa valorifice trecutul marcii pentru a declansa un impuls pentru gama sa in crestere de vehicule electrice moderne, inclusiv noul ID Buzz.


Dar industria auto din SUA se lupta cu piata imprevizibila a vehiculelor electrice, deoarece cumparatorii din SUA se racesc cu vehiculele electrice, disponibilitatea incarcarii ramanand o preocupare de top. Mai mult de 4 din 10 proprietari americani de vehicule electrice sunt probabil sa cumpere o masina cu motor cu combustie pentru urmatoarea lor achizitie, potrivit unui nou raport de la McKinsey & Co.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA