Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ineos amana SUV-ul electric Fusilier

Ineos Fusilier urma sa fie oferit in versiuni hybrid complet electrice si cu extensie de gama, cu o data de lansare in 2027.



Sursa: topgear.com


Ineos Automotive isi amana SUV-ul electric Fusilier, invocand scaderea cererii consumatorilor pentru vehicule electrice si incertitudinea cu privire la strategia de preturi.


Productia Fusilier, un vehicul mai mic decat Grenadier 4×4 pe care compania a inceput sa-l vanda anul trecut, era de asteptat sa inceapa in 2027. Ineos nu a specificat o noua cronologie intr-o declaratie trimisa prin e-mail.


Pana in luna mai, Ineos a vandut 593 de grenadieri in Europa, conform cifrelor Dataforce.


CEO-ul Grupului Ineos, Jim Ratcliffe, a subliniat planurile la inceputul acestui an de a oferi o versiune exclusiv de baterie a Fusilier si o optiune de extindere a autonomiei folosind un motor mic pe benzina.


Cu toate acestea, un hybrid de extindere a autonomiei ar fi interzis atat in ​​Uniunea Europeana in 2035, cat si in 2030 in Marea Britanie, daca Partidul Laburist va castiga alegerile generale de joi din Marea Britanie, a declarat un purtator de cuvant al Ineos Automotive.


„Amanam lansarea Ineos Fusilier din doua motive: adoptarea reticenta de catre consumatori a vehiculelor electrice si incertitudinea industriei cu privire la tarife, calendare si impozitare”, a spus compania intr-un comunicat trimis prin e-mail. „Trebuie sa existe claritate pe termen lung din partea factorilor de decizie” pentru a atinge obiectivele net zero.


Sursa: motor283.com


Decizia vine dupa ce Ratcliffe a declarat pentru Bloomberg TV intr-un interviu din februarie ca Ineos era „pe deplin implicat” cand vine vorba de vehicule cu emisii scazute.


Ineos a planificat sa dezvolte modelul cu furnizorul Magna International si este planificat sa fie construit de Magna Steyr in Graz, Austria.


Un purtator de cuvant al Magna a confirmat decizia lui Ineos de a amana Fusilier pentru ziarul austriac Kronen Zeitung, care a raportat stirea mai devreme.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA