Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ferrari creste profitul masura ce cererea creste pentru modelele in editie limitata

Profitul Ferrari al doilea trimestru a crescut cu 14%, la 669 de milioane de euro. Vanzarile au crescut cu 16%, pana la 1,71 miliarde de euro.



Sursa: topgear.com


Ferrari si-a crescut perspectivele pentru intregul an, deoarece personalizarea si livrarile mai mari de masini in editie limitata, cum ar fi Daytona SP3 de 2,2 milioane de dolari, au sporit profitul in al doilea trimestru.


Producatorul de super-masini vede acum castiguri ajustate inainte de dobanda, taxe, depreciere si amortizare de cel putin 2,5 miliarde de euro (2,7 miliarde de dolari), comparativ cu o estimare anterioara de cel putin 2,45 miliarde de euro pentru acest an, potrivit unui comunicat din 1 august.


Ferrari a declarat ca se asteapta la vanzari de peste 6,55 miliarde de euro in crestere fata de o estimare anterioara de peste 6,4 miliarde de euro.


CEO-ul Benedetto Vigna a declarat ca se angajeaza sa pastreze exclusiv linia de produse a companiei, bazandu-se pe servicii de personalizare pentru a creste profitul si a crea posibilitatea de a creste preturile mai departe.


Aceasta strategie da roade la nivel de rezultate financiare, atat veniturile, cat si profitul crescand la rate de doua cifre, in ciuda cresterii livrarilor trimestriale doar cu o singura cifra.


Ebitda ajustat al doilea trimestru a crescut cu 14%, la 669 milioane EUR. Vanzarile au crescut cu 16%, pana la 1,71 miliarde de euro.


Compania vede acum un flux de numerar liber de pana la 950 de milioane de euro, putin mai mult decat asteptarile anterioare de peste 900 de milioane de euro.


Sursa: evo.co.uk


Livrarile au crescut cu 3% in acest trimestru, ajungand la 3.484 de vehicule, a spus Ferrari. Livrarile au fost conduse de modelul Purosangue, precum si de vanzari mai mari ale Roma Spider si 296 GTS Spider.


Vigna lucreaza, de asemenea, pentru a ghida Ferrari in era electrificarii o sarcina provocatoare pentru o companie cunoscuta pentru motoarele sale puternice cu ardere cu 12 cilindri.


In iunie, compania a oferit pentru prima data o privire asupra noii fabrici italiene, unde va construi prima sa linie de vehicule electrice incepand cu sfarsitul anului viitor, alaturi de modele hybrid si masini propulsate de motoare traditionale.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA