Aproape Masini

Acum avem si magazin online

SUV-urile Peugeot 3008 sunt blocate in fabrica din lipsa de piese

Stellantis are mii de masini blocate la fabrica sa din Sochaux din estul Frantei, deoarece problemele logistice care l-au afectat pe producatorul SUV-urilor Peugeot 3008 persista in ultimul trimestru.



Sursa: peugeot.com


„Sunt mari probleme la livrarea de vehicule noi”, a declarat Jerome Boussard, reprezentant al sindicatului CGT la fabrica.


Stellantis a confirmat problemele de logistica fara a detalia numarul de vehicule care asteapta preluarea, deoarece cifrele variaza tot timpul, potrivit unui purtator de cuvant.


Problemele de transport de marfa afecteaza intreaga industrie auto si Stellantis lucreaza non-stop pentru a le rezolva, dupa spusele purtatorului de cuvant.


Inventarul de vehicule de la Stellantis a crescut in acest an cu 179.000 de unitati, pana la 275.000 de unitati, cu cele mai grave probleme in Europa.


La inceputul acestei luni, directorul financiar Richard Palmer a declarat ca „provocarile logistice din cauza penuriei de vagoane, camioane si soferi, precum si disponibilitatea navelor” sunt de vina, adaugand ca producatorul auto se asteapta ca problemele sa se atenueze in timpul celui de-al patrulea trimestru.


Problemele se extind si la alti producatori de automobile, Tesla producand peste 22.000 de masini mai multe decat a livrat in trimestrul trecut si avertizeaza asupra unui alt decalaj intre cate vehicule produce si cate poate ajunge la clienti in trimestrul curent.


Tesla se lupta cu disponibilitatea navelor din Shanghai catre Europa si a transporturilor locale in anumite parti ale SUA si Europei, a declarat luna trecuta directorul financiar Zachary Kirkhorn.


Sursa: peugeot.com


Pe masura ce problemele persista, Stellantis devine creativ pentru a putea livra masini clientilor. Dealerii, de exemplu, au posibilitatea sa ridice singuri vehiculele, a spus purtatorul de cuvant.


Sochaux este deosebit de afectat ca centru de distributie pentru masini finite de la o serie de fabrici.


Productia de SUV-uri Peugeot 3008 si Peugeot 5008 continua, dupa spusele reprezentantului sindicatului. Excesul de masini finite a umplut tot spatiul disponibil la fata locului, iar vehiculele trebuie mutate in spatii suplimentare de pana la 50 km (31 mile), a spus el.


Fabrica produce aproximativ 1.100 de vehicule in fiecare zi.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA