Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford anunta nou SUV electric Explorer Sport

Noul SUV Explorer Sport complet electric al Ford are un aspect mai unghiular, mai robust fata de vehiculele electrice ale Grupului VW bazate pe aceeasi platforma electrica MEB.



Sursa: carscoops.com


Viitorul SUV complet electric al Ford din Europa, care va fi numit Explorer Sport, va fi primul model nou care va fi lansat sub sloganul de marketing si care va avea design inspirat de „Spiritul aventurier” al producatorului auto.


Ford a tachinat aspectul EV pe retelele de socializare inainte de dezvaluirea masinii, care este asteptata sa aiba loc in martie. Imaginile teaser ale masinii sugereaza un aspect mai unghiular si mai robust decat vehiculele electrice ale Grupului Volkswagen bazate pe aceeasi platforma electrica MEB.


Ford a autorizat utilizarea arhitecturii MEB exclusiv electrice a Grupului VW pentru doua modele complet electrice. Ford descrie cel de-al doilea EV drept un „crossover sport”.


Cele doua vehicule electrice vor fi construite in fabrica Ford din Koln, Germania, inlocuind productia masinii mici Fiesta, care va fi eliminata pe masura ce piata europeana a masinilor va trece la vehicule electrice.


Explorer Sport este de asteptat sa se incadreze in sectoarele compacte si medii si sa concureze cu vehiculele electrice precum Toyota bZ4X, Nissan Ariya si VW ID4. Ford a spus ca va avea o autonomie de 500 km (311 mile) cu o singura incarcare.


Ford s-a orientat spre SUV-uri pentru gama sa de masini de pasageri in Europa, pe masura ce se retrage din segmentele de vehicule in declin sau neprofitabile, cum ar fi segmentele mici, compacte, mijlocii si minivan. Fiesta va fi eliminata anul viitor, iar masina compacta Focus va iesi din productie la fabrica Ford din Saarlouis, Germania, in 2025.


Sursa: ccarprice.com


De asemenea, Ford renunta la S-Max si Ford Galaxy construite in Valencia, Spania. Productia modelelor se va opri in aprilie 2023. Productia masinii de dimensiuni medii Mondeo din Valencia s-a incheiat deja.


Ford intentioneaza, de asemenea, sa construiasca vehicule electrice in Valencia, probabil construite pe o platforma electrica, desi in august a declarat ca amana investitiile de productie in Spania, invocand „o perspectiva revizuita pentru Europa”.


Ford foloseste noul slogan numit „Spiritul aventuros”, in timp ce producatorul auto isi reinnoieste strategia de marketing in Europa pentru a-si sublinia mostenirea americana.


„Spiritul aventuros” este sloganul care ne va ajuta sa ne impulsionam transformarea in Europa, ajutandu-ne sa ne conectam emotional cu consumatorii care spun ca stiu ca suntem americani, dar nu simt ca suntem americani”, a declarat directorul de marketing al Ford din Europa, Peter Zillig.


 


Scrie un raspuns
  • Dan

    2023-01-02 12:19:01

    Salut ! Poate ne ajuți cu păreri despre dfsk (glory 580 ) sau despre marca asta chinezească in general , vin cu niște prețuri foarte competitive, dar nu stim nimic de fiabilitate , Service, piese etc ….

  • Dan

    2023-01-02 12:19:01

    Salut ! Poate ne ajuți cu păreri despre dfsk (glory 580 ) sau despre marca asta chinezească in general , vin cu niște prețuri foarte competitive, dar nu stim nimic de fiabilitate , Service, piese etc ….


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA