Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Conceptul BMW Touring Coupe poate avea o productie limitata

Conceptul shooting brake al BMW Touring Coupe, bazat pe Z4, prezentat la Villa d’Este, ar putea fi construit in numar limitat de pana la 1.000 de unitati, au spus directorii marcii.



Sursa: topgear.com


BMW a reinviat spiritul originalului Z3 Coupe cu conceptul Touring Coupe si are in vedere productia limitata a shooting brake cu doua locuri, care a fost dezvoltat initial ca un model unic bazat pe Z4 .


Conceptul, dezvaluit aici in ajunul Salonului de masini clasice Concorso d’Eleganza Villa d’Este, este destinat bucuriei de a calatori impreuna, dupa cum declara BMW.


Touring Coupe este pentru „doua persoane si bagajele lor, care se bucura de drumul lor de la Munchen la Como”, a declarat Adrian Van Hooydonk, seful departamentului de design BMW Group, reporterilor in marginea dezvaluirii conceptului vineri.


Bazandu-se pe ideile de design explorate pentru prima data pe Z3 Coupe care a fost lansat in 1998, la trei ani dupa roadster-ul Z3, Touring Coupe pastreaza stilul familiar al celui mai recent roadster Z4 in fata, dar are o linie lunga a plafonului si un hayon in spate.


Se inspira din 328 Touring Coupe care a castigat Mille Miglia din 1940, precum si din 2002 Touring de la inceputul anilor 1970, a spus BMW. Interiorul are piele de la compania italiana Poltrona Frau si bagaje personalizate de la Schedoni.


Sursa: de.motor1.com


Van Hooydonk a spus despre Coupe-urile Z3 second hand ca se vand acum la preturi mult mai mari decat roadster-urile Z3, aratand ca acest tip de caroserie are inca o piata potentiala.


Desi Touring Couple probabil nu are suficienta cerere potentiala pentru a merita o serie completa de productie, Van Hooydonk a spus ca ar putea vedea o serie limitata de noua unitati extrem de personalizate.


Dar directorul de design al marcii BMW, Domagoj Dukec, a fost mai explicit, spunand ca producatorul ar putea lua in considerare construirea a pana la 1.000 de unitati pentru a beneficia in continuare de regulile de omologare simplificate aplicate modelelor de productie limitata.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA