Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BYD anunta noi rascumparari de actiuni si planuieste mai multe modele de lux

BYD incearca sa revigoreze o scadere a pretului actiunilor, care a condus la un minim la inceputul acestei luni.



Sursa: carexpert.com.au


BYD intentioneaza sa rascumpere mai multe actiuni, a declarat producatorul de automobile intr-un dosar, deoarece incearca sa revigoreze o scadere a pretului actiunilor care a condus la un minim  la inceputul acestei luni.


Compania cu sediul in Shenzhen a mai spus ca isi propune sa intensifice productia de mai multe modele de lux in acest an, sporindu-si acreditarile dincolo de masinile economice. Impulsul lui BYD in Europa a vizat in mare masura vanzarile pe piata de masa, dar compania poate introduce mai multe modele de lux, cum ar fi SUV-ul mare U8, un potential rival al Mercedes-Benz G-Class, Range Rover si Land Rover Defender.


Performanta companiei pe piata de valori a fost afectata, deoarece temerile mai ample cu privire la un razboi reinnoit al preturilor in industrie ii sperie pe investitori, in timp ce bursa chineza a cazut din cauza preocuparilor mai ample cu privire la performanta economica a tarii.


BYD si piata mai larga au inceput sa revina la inceputul acestei luni pe baza sprijinului de stat.


Actiunile producatorului de vehicule electrice listate la Hong Kong au scazut cu 1% la inceputul tranzactiilor de luni. Actiunile companiei inainte de deschiderea de luni au scazut cu 11,4% pentru anul precedent.


Razboiul preturilor in curs a aparut deja in rezultatele companiei. Producatorul de vehicule electrice si-a orientat spre un venit net preliminar in 2023 de intre 29 de miliarde de yuani (4 miliarde de dolari) si 31 de miliarde de yuani, mai putin decat estimarile analistilor de 31,5 miliarde de yuani.


Sursa: elite-cars-leasing.ro


Livrarile record in trimestrul al patrulea, cand BYD a depasit Tesla ca cel mai vandut de masini electrice din lume, nu s-au tradus intr-un alt profit extraordinar.


Venitul net al trimestrului al patrulea va fi intre 7,2 miliarde de yuani si 9,2 miliarde de yuani, conform calculelor Bloomberg, in scadere fata de 10,9 miliarde de yuani din trimestrul precedent.


BYD a efectuat anterior o rascumparare de actiuni A in valoare de 1,8 miliarde de yuani in iunie 2022.


Actiunile A ale BYD listate la Shenzhen au crescut cu 2,3% dupa ce actiunile chineze au reluat tranzactionarea dupa pauza de Anul Nou, inainte de a retrage partial profitul.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA