Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BYD va debuta cu primul hybrid plug-in pentru Europa si modelele de lux la Geneva

BYD va testa, de asemenea, reactia publicului fata de submarca sa de super-lux Yangweng, prezentand SUV-ul de lux U8.



Sursa: topgear.com


BYD va prezenta cea mai recenta tehnologie hybrid plug-in, impreuna cu modele de la submarcile sale de lux Denza si Yangwang, la Salonul auto de la Geneva 2024.


BYD va debuta luni cu hybrid-ul plug-in Seal U DM la spectacol. Modelul va fi vandut pe pietele europene unde cererea de masini complet electrice este scazuta.


Intr-un comunicat de presa, BYD a spus ca se asteapta ca hybrid-ul plug-in sa atraga cumparatori care nu sunt pregatiti sa treaca la un model electric cu baterie, in timp ce vinde deja SUV-ul mediu Seal U ca masina complet electrica. Celelalte cinci modele vandute pe pietele sale din Europa sunt, de asemenea, complet electrice.


Submarca Denza isi va prezenta crossover-ul de dimensiuni medii complet electric N7 si monovolumul mare D9, un concurent al clasei V Mercedes-Benz si al noului Lexus LM. BYD planuieste sa lanseze vanzarile de modele Denza in Europa in acest an.


Denza a fost creata in 2010, o companie mixta realizata in parteneriat cu Mercedes-Benz, dar compania germana si-a redus de atunci participatia la 10%. Denza a vandut 127.840 de unitati la nivel global in 2023, a spus BYD.


BYD va testa, de asemenea, reactia publicului fata de submarca sa super-lux Yangweng, prezentand SUV-ul de lux U8. Hybrid-ul plug-in costa aproximativ 140.000 de euro (151.000 de dolari) in China si este alimentat de o transmisie electrificata cu o baterie de 49 de kilowati/ora si un motor turbo pe benzina de 2,0 litri.


Sursa: byd.com


BYD nu a spus daca SUV-ul va fi vandut in Europa, unde ar putea rivaliza cu Range Rover, Mercedes G-Class si BMW XM.


BYD a vandut anul trecut 15.644 de masini electrice in Europa, in crestere fata de putin peste 5.000 fata de anul precedent, potrivit cifrelor analistului de piata Dataforce.


SUV -ul compact Atto 3 a fost cel mai vandut de model, cu 12.363 de unitati vandute, iar la nivel global producatorul a vandut putin peste 3 milioane de vehicule in 2023, in crestere cu 62%.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA