Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Audi si Verizon Business partener pentru o noua tehnologie pe pista de testare

Audi si Verizon construiesc ceea ce marcile numesc o retea wireless privata si un mediu de testare tehnologica pe o pista de testare din Neustadt, Germania.



Sursa: verizon.com


O pista de testare Audi urmeaza sa primeasca noi tehnologii pentru a demonstra si dezvolta capabilitati avansate de comunicatii si mobilitate printr-un parteneriat cu Verizon Business.


Audi si Verizon construiesc ceea ce marcile numesc o retea wireless privata si un mediu de testare tehnologica la departamentul de proba al producatorului auto din Neustadt, Germania. Neustadt este la nord-vest de sediul Audi din Ingolstadt.


Companiile au spus ca reteaua wireless este conceputa pentru a duplica conditiile de pe pietele globale si va include replici ale retelei publice Verizon din SUA, ale retelelor locale europene si ale retelei de roaming a partenerului de retea virtuala mobila Audi din Asia-Pacific.


Compania de telecomunicatii spune ca reteaua va utiliza o platforma duala 5G si LTE de la Nokia, infrastructura care utilizeaza Amazon Web Services si tehnologia de transmisie video si date in timp real.


Configurarea va permite Audi sa dezvolte si sa testeze, printre alte utilizari, comunicarea vehicul-la-cloud, interactiunea producator auto-client si tehnologia celulara vehicul-to-totul sau C-V2X, printre alte utilizari.


Audi si Verizon nu au dezvaluit cati bani investesc in proiect.


Sursa: forbes.com


Noile capabilitati de pe pista vor lua, de asemenea, timp si costuri din ciclurile de testare si dezvoltare a produselor, a declarat Petr Kozak Audi, seful departamentului de dezvoltare pentru infotainment, conectivitate, management de date si inteligenta artificiala, intr-un comunicat.


Un purtator de cuvant al Verizon a spus ca parteneriatul este primul de acest gen. Compania anticipeaza ca unele activitati de testare la pista ar putea incepe pana la jumatatea anului, cu finalizarea retelei in a doua jumatate a anului 2024.


Celelalte marci ale Grupului Volkswagen vor avea, de asemenea, acces la cale si retea, au spus companiile.


„Este vorba despre mult mai mult decat echiparea unui santier de lucru cu o retea privata”, a declarat TJ Fox, vicepresedinte senior al Verizon Business pentru Internetul obiectelor industriale si auto. „Este vorba de aducerea conditiilor de retea din intreaga lume intr-o singura unitate de testare, permitand Audi sa depaseasca cerintele deja inalte ale pietei de mobilitate privind ani in viitor.”


Scrie un raspuns
  • Masini in rate

    2024-02-27 15:24:01

    Foarte tari modele noi de masini dar noi ramanem la masini in rate si eventual fara avans si SH. Avem un exemplu de site chiar aici https://masininrate.ro care isi face treaba cum trebuie.

  • Masini in rate

    2024-02-27 15:24:01

    Foarte tari modele noi de masini dar noi ramanem la masini in rate si eventual fara avans si SH. Avem un exemplu de site chiar aici https://masininrate.ro care isi face treaba cum trebuie.


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA