Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Marca Volkswagen va consolida gama de hybrid plug-in

Volkswagen isi ajusteaza strategia pentru a prezenta mai multe modele PHEV.



Sursa: topgear.com


Ultimele sale hybrid plug-in au o autonomie numai electrica de peste 62 de mile.


Marca Volkswagen intentioneaza sa-si sporeasca oferta de masini hybrid plug-in, ca raspuns la o incetinire a cererii de vehicule complet electrice.


Extinderea portofoliului sau de vehicule PHEV este una dintre prioritatile de top ale VW, a declarat miercuri CEO-ul Thomas Schaefer. Miscarea este o schimbare fata de strategia anterioara de a se concentra in principal pe vehiculele electrice cu baterie (BEV) prin gama sa cu insigne ID.


Clientii „vor acum hibrizi plug-in, inclusiv in China si SUA”, a spus Schaefer intr-un interviu in marja unei conferinte despre industria auto la Londra.


Vanzarile de hybrid plug-in in Europa au crescut mai repede decat cele ale vehiculelor electrice la inceputul acestui an.


Volkswagen si-a modificat strategia de vehicule electrice dupa intarzierile modelelor si a ramas in urma in China, unde domina marcile locale. Anul trecut, producatorul a abandonat planurile de a construi o fabrica de vehicule electrice dedicate de 2 miliarde de euro (2,2 miliarde de dolari) in Germania.


Sursa: volkswagen-newsroom.com


Odata cu incetinirea cresterii vehiculelor electrice, producatorii de masini apeleaza la sistemele de propulsie familiare pentru a-si apara vanzarile si cota de piata. Toyota a beneficiat de o crestere a cererii globale de hybrid. Mercedes-Benz Group a anuntat miercuri ca va vinde masini cu motor cu combustie mai mult decat se astepta, pe fondul vanzarilor dezamagitoare de vehicule electrice.


Cea mai recenta tehnologie hibrida a Volkswagen, folosita in modele precum Passat si Tiguan, ofera deja o autonomie electrica de peste 100 de kilometri (62 mile), a spus Schaefer.


„Dar acum trebuie sa te gandesti mai departe”, a spus el. „Cum facem acest lucru si mai eficient din punct de vedere al costurilor? Cum ajungem acolo? Acest lucru se intampla chiar acum.”


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA