Aproape Masini

Acum avem si magazin online

VW amana lansarea in America de Nord a ID7 EV

Constructorul german a planuit anterior un debut in showroom-ul american al berlinei ID7 in al treilea trimestru.



Sursa: motor1.com


Volkswagen of America amana lansarea berlinei electric ID7 in Statele Unite si Canada pentru o perioada de timp nespecificata.


Producatorul auto german a declarat anterior ca modelul de dimensiuni medii va fi lansat in SUA in al treilea trimestru.


Decizia companiei de a intarzia vanzarile ID7, care este similara ca marime cu VW Passat intrerupt, vine pe masura ce cererea de vehicule electrice incetineste, iar americanii continua sa iasa din berline in favoarea crossover-urilor si SUV-urilor.


Piata berlinelor de dimensiuni medii, candva printre cele mai mari din industrie, continua sa piarda modele, Subaru planuind sa renunte la Legacy si Chevrolet terminand productia Malibu, lasand doar intrari de la Toyota, Honda, Nissan, Hyundai si Kia.


„Volkswagen se angajeaza sa faca alegeri bazate pe piata in timp ce ne asculta clientii”, a declarat producatorul auto intr-un comunicat miercuri. „Pe masura ce dinamica pietei continua sa se schimbe, Volkswagen amana introducerea berlinei ID7 in SUA si Canada”.


Un purtator de cuvant Volkswagen a declarat intr-un e-mail pentru Automotive News ca marca nu are o data tinta pentru lansarea ID7 in SUA. VW a remarcat ca  ID7 si ID7 Touring au inregistrat o cerere mai mare decat se astepta in Europa si in special in Germania, unde este construit.


Pana in aprilie, VW a vandut 2.851 de modele ID7 in Europa, mai mult de o treime din volum provenind din Germania, potrivit datelor cercetatorului de piata Dataforce.


Livrarile ID7 vor continua in Europa si China, a spus purtatorul de cuvant.


Sursa: media.vw.com


VW a spus ca ramane angajat in mobilitatea electrica, indicand crossover-ul compact ID4 actualizat si viitorul minivan ID Buzz , despre care a spus ca va ajunge in al patrulea trimestru.


VW planuia sa ofere ID7 in doar doua variante in SUA.


Producatorul auto nu a lansat inca gama ID7 sau pretul din SUA, considerente cheie pentru consumatorii americani, desi va avea un pachet de baterii de 82 de kilowati/ora.


CEO-ul Volkswagen Group of America, Pablo Di Si , a declarat in martie ca nu se astepta ca ID7 sau ID Buzz sa fie un lider de vanzari urias in SUA


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA