Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Japan Mobility Show, aflat in continua schimbare, se va reuni din nou in octombrie ca eveniment auto anual

BMW, Mercedes si BYD au fost singurii producatori auto straini care au participat in 2023 in cadul Japan Mobility Show.



Sursa: thedrive.com


Japan Mobility Show, in continua evolutie, se reinventeaza din nou, de data aceasta ca o reuniune anuala de afaceri si consumatori, in timp ce principalul eveniment auto din Tokyo incearca sa ramana relevant.


Fostul Salon Auto de la Tokyo si-a schimbat numele pentru ultima sa intalnire pentru a extinde atractivitatea evenimentului, cand a revenit in sfarsit in 2023, dupa o pauza de cativa ani din cauza pandemiei de COVID-19.


Incepand din aceasta toamna, organizatorii vor organiza acum spectacolul de mobilitate in fiecare an, intr-o abordare pe doua cai, care alterneaza anual intre o orientare catre afaceri si cea destinata consumatorilor, a declarat Asociatia Constructorilor de Automobile din Japonia, care gazduieste inca de la inceput salonul de la Tokyo.


Japan Mobility Show a subliniat schimbarile joi, spunand ca primul an din seria de doi ani va fi un an „de proces”, concentrat pe relatiile business-to-business si reunirea de noi parteneri.


„Anul acesta, vom gazdui un eveniment de business, care urmareste sa crestem numarul de prieteni cu care sa ne putem crea impreuna un viitor mai prosper. Am decis sa organizam acest eveniment pentru a asigura continuitatea Japan Mobility Show”, a declarat presedintele JAMA Masanori Katayama, care a preluat conducerea in acest an si este si presedintele producatorului japonez de camioane Isuzu.


Al doilea an alternant al seriei de spectacole de doi ani va fi un an „show”, care va fi orientat mai mult catre consumatori si va prezenta progresele recente in domeniul mobilitatii.


Lansarea din acest an a noii abordari va include o colaborare cu CEATEC, expozitia combinata de tehnologii avansate, care este versiunea Japoniei a Consumer Electronics Show. Ambele spectacole vor avea loc concomitent.


JAMA doreste sa atraga 150 de companii start-up pentru fertilizare incrucisata cu 50 de jucatori de stabilire. Evenimentul va include matchmaking intre companii si forumuri talk-shop.


Sursa: global.yamaha-motor.com


Future Mobility Forum va prezenta directori generali ai producatorilor auto japonezi, inclusiv Toshihiro Mibe de la Honda, Makoto Uchida de la Nissan si seful Toyota Koji Sato.


Evenimentul  din primul an 2024 se va desfasura in perioada 15-18 octombrie sau doar patru zile, in comparatie cu cele 11 zile ale expozitiei orientate spre consumatori de anul trecut. Acesta va avea loc la Makuhari Messe, o sala mare de expozitii din suburbia Tokyo, unde a avut loc spectacolul de la Tokyo, inainte de a se apropia de centrul orasului intr-un loc numit Tokyo Big Sight.


Intrarea va fi gratuita, o alta modificare fata de spectacolul de anul trecut, care percepea preturi de intrare incepand de la 1.500 de yeni (9,58 USD).


Salonul de mobilitate din Japonia din 2023 a atras peste 1,1 milioane de vizitatori in cele 11 zile ale sale.


In ceea ce priveste numele evenimentului din acest an, acesta este aparent inca o chestiune de luat in considerare.


„Inca discutam daca ar trebui sa-i numim Japan Mobility Show sau nu”, a spus Katayama. „Inca planuim sa elaboram detalii, inclusiv numele.”


In 2023, gigantul de vehicule electrice BYD a devenit primul producator auto chinez care a expus modele din istoria premierului salon auto al Japoniei. Dar Salonul auto de la Tokyo a avut inca probleme sa atraga interesul peste mari.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA