Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BYD dezvaluie o noua tehnologie hybrid cu o autonomie de 2.100 km

BYD din China a lansat cea mai recenta versiune a unei tehnologii hibrid plug-in care imbunatateste economiile de combustibil si costuri, intensificand concurenta cu Toyota si Volkswagen, care inca vand in principal masini pe benzina.



Sursa: carnewschina.com


BYD a lansat, de asemenea, versiuni berline ale modelelor sale Qin L si Seal 06, ambele echipate cu noua tehnologie si la preturi de la 99.800 de yuani (13.775 USD).


Presedintele BYD, Wang Chuanfu, a dezvaluit cea de-a cincea generatie a tehnologiei hybrid care realizeaza un consum record de combustibil scazut de 2,9 litri la 100 km (62,1 mile) pe bateriile epuizate, la un eveniment din capitala provinciei Shaanxi, Xian.


Cu o baterie complet incarcata si un rezervor de benzina plin, tehnologia poate asigura o autonomie de rulare de 2.100 de kilometri, a spus Wang in orasul in care se afla prima fabrica de automobile a companiei.


Clientii care folosesc noua tehnologie pot economisi pana la 9.682 de yuani pe an la costurile cu combustibilul, comparativ cu cei care conduc modele pe benzina, a declarat compania.


Ultima generatie de tehnologie hybrid plug-in a BYD, care ofera o autonomie de rulare de zeci de kilometri pe baterii si un consum de combustibil de 3,8 litri la 100 km exclusiv la motorul pe benzina, si-a sustinut cresterea rapida din 2021 cu modele precum Qin.


Hibrizii plug-in la preturi de la 79.800 de yuani au reprezentat cea mai mare parte a vanzarilor BYD in ultimii trei ani, cu un acumulat de 3,6 milioane de astfel de masini vandute de companie.


Sursa: insideevs.com


Compania chineza a redus preturile hibrizilor sai plug-in cu 10% pana la 22% in primul trimestru, Qin si Song vanzand mai mult modele pe benzina precum Lavida si Sagitar pe piata de masa, cu preturi mai mici si un consum mai mic de combustibil, atragand chinezii sensibili la costuri.


La nivel global, BYD, care si-a accelerat expansiunea internationala, se afla in continuare in urma vanzarilor producatorilor auto cu marci multiple, inclusiv Toyota, Volkswagen, General Motors si Stellantis.


BYD, impreuna cu alti producatori chinezi de vehicule electrice, reprezinta o provocare mai mare pentru producatorii auto japonezi de pe pietele de peste mari precum Asia de Sud-Est, Australia si Orientul Mijlociu, unde guvernele impun mai putine bariere comerciale si tarife.


Toyota a prezentat, de asemenea, marti, motoarele de generatie urmatoare despre care a spus ca vor fi compatibile cu surse alternative de combustibil, cum ar fi combustibilii electronici si biocarburantii, pentru a reduce emisiile de carbon si a reinnoi designul vehiculului, permitand capote mai joase.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA