Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Conceptul MG Cyber ar putea previzualiza versiunea 2+2 a Cyberster

Conceptul Cyber ​​GTS este conceput pentru a avea un atractiv mai larg decat Cyberster cu doua locuri.



Sursa: carsguide.com.au


MG evalueaza reactia la Goodwood Festival of Speed ​​pentru a determina daca va intra in productie.


MG a declarat ca ar putea oferi o versiune coupe a roadsterului complet electric Cyberster, dupa ce a prezentat un posibil model cu Cyber ​​GTS Concept la Festivalul Vitezei de la Goodwood.


Conceptul, numit Cyber ​​GTS, poarta numele unei versiuni de curse din anii 1960 a coupe-ului MGB GT, care impreuna cu roadsterul MGB cu doua locuri este printre cele mai cunoscute modele ale marcii MG.


Brandul, detinut acum de SAIC din China, tocmai a inceput vanzarile de roadster Cyberster in Marea Britanie, prima piata de export a masinii.


Designul coupe-ului ofera suficient spatiu pentru pasagerii din spate, extinzand masina de la un cu doua locuri la un 2+2. „Se deschide masina catre mai multi clienti care poate doresc acea functionalitate si acel spatiu suplimentar”, a declarat noul sef de design al MG, Jozef Kaban, jurnalistilor la un eveniment pre-dezvaluire din 9 iulie. Masina a fost prezentata oficial pe 11 iulie.


MG evalueaza feedback-ul clientilor potentiali la evenimentul Goodwood inainte de a decide daca va construi masina, a spus Kaban.


Coupe-ul a fost conceput pentru a sugera putere si performanta, dar intr-un mod care este accesibil unui public mai larg. „Exista multe masini sport care au prea multa tensiune”, a spus Kaban. „Ei simt ca vor exploda in orice secunda. Aici masina se simte mai putin stresata”.


Coupe-ul ar imbunatati imaginea marcii MG, deoarece urmareste sa-si dezvolte in continuare gama de SUV/hatchback in Europa. „Este important sa oferim clientului imaginea potrivita pentru a spune ca el/ea reuseste in calatoria lor de viata”, a spus Kaban.


MG a fost al 20-lea cel mai vandut brand din Europa in primele cinci luni ale anului, potrivit cifrelor analistilor de piata Dataforce. Vanzarile au crescut cu 22%, pana la 96.203 de unitati.


Cu toate acestea, masinile complet electrice ale SAIC, cum ar fi compactul MG4, au fost afectate de tarife suplimentare care au ajuns la 47% incepand cu 4 iulie, dupa ce Uniunea Europeana a considerat ca SAIC a fost sustinuta in mod nedrept de subventiile guvernului chinez.


Subventiile suplimentare nu se aplica vanzarilor MG in Marea Britanie, cea mai mare piata europeana a marcii.


Sursa: richmondmotorgroup.com


Cyber ​​GTS utilizeaza aceeasi platforma electrica modulara scalabila (MSP) ca si Cyberster si MG4. Platforma va sustine, de asemenea, viitoarele modele, inclusiv inlocuirea SUV-ului mic electric ZS, care va avea loc la sfarsitul anului.


Cyberster costa 54.995 de lire sterline (69.500 USD) pentru versiunea Trophy cu un singur motor cu tractiune spate sau motorul de 59.995 pentru GT cu doua motoare. Ambele folosesc aceeasi baterie de 77 de kilowati/ora cu chimie nichel mangan cobalt (NMC).


Atat Cyber ​​GTS, cat si Cyberster au fost create de studioul de design avansat al MG din Paddington, Londra, condus de Carl Gotham.


MGB s-a vandut peste jumatate de milion pe parcursul perioadei de productie intre 1962 si 1980. Masina a fost lansata initial ca roadster, cu coupe-ul GT sosind trei ani mai tarziu. Roadster-ul a depasit coupe-ul la un raport de 3 la 2.


Piata principala a coupe-urilor/capotelor s-a micsorat considerabil in ultimii ani. Doar 11.930 de modele coupe sau decapotabile de la marci de volum au fost vandute in primele cinci luni ale acestui an, in scadere cu 9,7% fata de anul precedent, potrivit cifrelor analistului de piata Dataforce.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA