Aproape Masini

Acum avem si magazin online

SUV-ul hybrid Honda ZR-V va extinde gama europeana

Honda va lansa anul viitor SUV-ul compact ZR-V in Europa, deoarece producatorul auto doreste sa isi extinda gama electrificata in regiune.



Sursa: carsguide.com.au


ZR-V va fi unul dintre cele trei SUV-uri pe care Honda le va lansa in Europa anul viitor, incercand sa-si reconstruiasca cota de piata in regiune. ZR-V va fi pozitionat intre HR-V mic si CR-V de marime medie in gama SUV-urilor producatorului auto.


ZR-V este deja la vanzare in SUA etichetat ca HR-V cu motor non-hybrid de 2 litri. Masina va fi pusa in vanzare si in Japonia in aprilie anul viitor.


Se asteapta ca modelul european sa foloseasca acelasi sistem de propulsie complet hybrid precum versiunea japoneza. Motorul pe benzina de 2 litri, combinat cu doua motoare electrice, asigura acceleratia unui motor V-6 de 3,0 litri, potrivit Honda.


Modelul japonez vine, de asemenea, cu tractiune integrala, precum si cu o gama de sisteme de asistenta a soferului, inclusiv control adaptiv al vitezei de croaziera, asistenta pentru blocajele in trafic si un sistem de directie pentru atenuarea coliziunilor pietonale.


CR-V va fi inlocuit cu un nou model care ofera trenuri de propulsie complet hybrid si plug-in hybrid. Plug-in-ul va fi o premiera pentru Honda in Europa.


Producatorul auto va incepe, de asemenea, vanzarile SUV-ului complet electric e:Ny1, care se asteapta sa concureze cu versiunile electrice ale Hyundai Kona si MG ZS. Honda nu a aratat inca imagini cu versiunea de productie a masinii. SUV-ul va fi al doilea model complet electric al Honda, dupa masina mica, cu preturi premium, Honda e, care insa este vanduta limitat.


Sursa: insideevs.com


Vanzarile de vehicule Honda au ramas constante in Europa pana la sfarsitul lunii septembrie, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cu 52.706 de vehicule vandute, potrivit cifrelor Dataforce.


HR-V tocmai a depasit masina mica Jazz ca fiind cel mai bine vandut model al marcii, cu vanzari de 18.861 de unitati.


Honda a relansat recent modelul compact Civic ca model exclusiv hybrid. De asemenea, producatorul nu a dezvaluit niciun pret pentru SUV-urile pe care le va lansa anul viitor.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA